Faziletli olmak, keskin bir kılıca oturmak kadar güçtür.-- bhartrıharı
ayhansarıkaya
ayhansarıkaya
@ayhansarikaya

BUSE’NİN 16)

11 Eylül 2009 Cuma
Yorum

BUSE’NİN 16)

4

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

695

Okunma

BUSE’NİN 16)

BUSE’NİN 16)

............

Paylaş
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Buse’nin 16) Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Buse’nin 16) yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BUSE’NİN 16) yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Emine UYSAL (EMİNE45)
Emine UYSAL (EMİNE45), @emineuysal-emine45-
12.9.2009 20:15:43
Vah Buse'nin haline ki vah diyorum.
Güzel anlatımınız için kutlarım...
Onur BİLGE
Onur BİLGE, @onurbilge
11.9.2009 21:31:15
3 puan verdi
Busenin çok işi var. Kutluyorum
Nermin Kaçar
Nermin Kaçar, @nerminkacar
11.9.2009 16:08:50
10 puan verdi
AYHAN ABİ KİŞİLERİN RUH TAHLİLLERİNİ ÇOK GÜZEL İŞLEMİŞSİN. YÜREĞİN DERT GÖRMESİN. BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM. SAYGIMLA
inci7469
inci7469, @inci7469
11.9.2009 15:47:30
AYHAN BEY
ÇOK GÜZEL OLMUŞŞŞ.KALEMİNİZE SAĞLIK.SEVGİLERİMLE.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.