Bir kadının yeniden evlenmesi, onun ilk kocasından nefret ettiğini gösterir. bir adamın yeniden evlenmesi, onun ilk karısını çok sevdiğini gösterir. oscar wilde
se
serdal şahiner

bilinç. - serdal şahiner alanya

Yorum

bilinç. - serdal şahiner alanya

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1303

Okunma

bilinç. - serdal şahiner alanya




Kısa kemersiz şortumla [kemer takmayı sevmiyorum. ] oldukça iticiyim.ve Alanya sokaklarında ömür tüketiyorum.reyhan hanım oldukça kızıyor : - yazı yazacagına üstüne başına dikat et diyor. Bense yaşadıgım topluma bakıyorum,korkak insanlar kendilerini ifade edemiyorlar .bekliyorlar birileri lütfetsin onlara aş iş sevgi sunsun .atanmışlarla köşeleri kapmışlar topluma egemen .bunun adıda demikrasi .halk yönetimi çogulculuk ,hadi çogul yanlışsa düşünün bir kez bir yerde on kişivar dokuzu şuna tecavüz edelim diyor. Biri yapmıyalım.şimdi çogunluk istedegini yapsın diyebilirmiyiz.ve ikibin dokuz.ramazan ayındayız.bir kadın televizyonda yorum yapan doçente [hoca ] soruyor. Eşimi başka bir erkekle aldattım nikahım bozulurmu.yanıt bozulmaz. Ne zaman bozulur bilmiyorum..bozulmalımı onuda bilmiyorum .olasıdır eksik bir şeylerin arayışı var ömürde. Çogumuzda oldugu gibi.
Dikatimi çekiyor kapitalizm kan kaybediyor. Sol bir çok yerde halktan oy almaya başladı.sol…
Toplumun emekle önemsendigi sosyal adaletin ön koşul oldugu. Halk egemenliginin toplumu biçimlendirdigi en yüce degerin insan oldugu sınıfsız toplum iddasında bir kavram.inancın yurt sevgisinin dogallıkla yaşanması düşünülen bir temel işlev. İnsanca yaşamın odak oldugu bir düzen. Dogumdan ölüme devletin yuttaşı olarak insan olmanın yerttigi yetmesi gereken bir disiplin.sitatikonun ve sınıfsallıgın nötürleştigi bir düzen.
Kısa kemersiz şortumla damlataş caddesini günde üç dört kez dolaşırken bunları düşündügüme bende içleniyorum.ilkel bir bataklık konpozisyonu olan televizyonları izleyip uyuşmak varken bu uyanık bilinç benide rahatsız ediyor.üzülüyorum.


Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Bilinç. - serdal şahiner alanya Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Bilinç. - serdal şahiner alanya yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
bilinç. - serdal şahiner alanya yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL