Bir insanı avucunuza almanın en iyi yolu, kalbini kazanmaktır.-- la cordaıre
Cengiz Yanık
Cengiz Yanık
@cengizyanik

AÇILIMI OLMAYAN AÇILIM

5 Eylül 2009 Cumartesi
Yorum

AÇILIMI OLMAYAN AÇILIM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

784

Okunma

AÇILIMI OLMAYAN AÇILIM

Bizim açılımcı başbakanımız,hani önce adına kürt açılımı, sonra güneydoğu açılımı ,en sonunda da demokrasi açılımı dediği,ama açılımın içindense koçaman bir açmaz açılımı çıktığını, hep beraber iç işleri bakanının açıklamalarında gördük.
Hani bizim başbakanımız buna çok önem veriyor vede yılbaşına kadar bu açılımı yapmak zorundayız dedi,ama bu olmadı hemen vakit kaybetmeden Ermeni açılımına baş vurdu ama oda elinde kaldı..Çünki Ermenistan Cumhur başkanı petrosyan "Sınırın açılmasının Karabağ sorunu ile alakası yok"diyerek kestirdi attı.
Açılımı çok olan başbakanımız, bu defada azınlıklar açılımına baş vurdu,oda olmaz ise Kıbrısı yeniden ısıtarak, kıbrıs açılımını açacak...Bir zamanlar bir tv reklamı vardı "Gömlek olmadıysa bari kıravat verelim"diye.Aynı ona döndü sayın başbakanın açılımları.
Kendimce oturdum düşündüm:nedir bu başbakandaki telaşe,sanki çok acelesi var yada bir yerden kaçıyor yada bir yere acele yetişme telaşı.Önceleri pek anlam veremedim taki ABD nin 2010 yılı sonlarında Iraktan çekeceği askerlerini Aralık-2009 da çekmeye başlayacağını vede bu çekilmeninde Adana-iNCİRLİK Üssünden yapılacağını öğrenince,İşte o zaman ŞEYTANA KEYİF GEREK demek zorunda kaldım.
100 bin ABD askeri Türkiyeden çekilirken Güney Doğuda Bir kürt isyanı çıkarılır ve hazır Amerikan askerleride bizim topraklarımızdayken,ABD ye bir müdehale şansı doğar vede Iraktan gidecek derken Türkiye’ye yerleşirlerse buna ne demeli..
Sayın başbakanın acelesi bu olmasın,ne dersiniz?
Cengiz YANIK 01.09.2009

Paylaş
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Açılımı olmayan açılım Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Açılımı olmayan açılım yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AÇILIMI OLMAYAN AÇILIM yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.