Mütavazi olmalıyız. çünkü gelip geçiçiyiz ve unutulacağız. hayat başkalarına muvaffakiyetlerimizi anlatmak için geçirilmeyecek kadar kısadır. -- carnegie
ayhansarıkaya
ayhansarıkaya
@ayhansarikaya

BG(7-8)

31 Ağustos 2009 Pazartesi
Yorum

BG(7-8)

5

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

507

Okunma

BG(7-8)

BG(7-8)

.........................

Paylaş
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Bg(7-8) Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Bg(7-8) yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BG(7-8) yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
nerimanK
nerimanK, @nerimank
31.8.2009 22:30:12
Yazınız bana "ÇOK GEÇ "şiirimi hatırlattı

Sevdim:

Suçum seni sevmek diye,
Hasret kaldım güne/güneşe.

Gitti dediler:

Adını unutayım diye,
Ket vurdular dilime,
Uykuyu haram ettiler gözlerime.

Gelmedin:

Sensiz yaşam benim neyime ?
Sicimi aldım elime,
Çürükmüş kopuverdi.

Çok geç !.....

Bana dönmüşsün bu gün,
Telli/duvaklı gelin oldum dün,
Kınam yakılmıştı elime,.
Senin gittiğin gün

küsmüşsün;

Dilim ’gelme,git ’ dese de,
Ya gönlüm ;
Gönlüm dermi ’git ’diye?
Anlardın,bi kerecik baksaydın gözlerime.

Güçlü kaleminizi Kutlarım
saygılar

nerimanK tarafından 8/31/2009 10:30:57 PM zamanında düzenlenmiştir.
Emine UYSAL (EMİNE45)
Emine UYSAL (EMİNE45), @emineuysal-emine45-
31.8.2009 21:56:36
Büyük aşklar hep kavuşulmayanlardır; ama benim anlamadığım insan yavrusunun satılmasıdır.
Bu rezalet hala devam etmektedir.
Birileri çıkıp bu rezaleti bitirirmi?
Kutlarım Ayhan kardeş...
Onur BİLGE
Onur BİLGE, @onurbilge
31.8.2009 18:14:33
3 puan verdi
Allah rahmet eylesin! Buse'nin babası da öyle olsaydı, bu öykü ortaya çıkamazdı. Kutluyorum.
Onur BİLGE
Onur BİLGE, @onurbilge
31.8.2009 18:14:24
3 puan verdi
Allah rahmet eylesin! Buse'nin babası da öyle olsaydı, bu öykü ortaya çıkamazdı. Kutluyorum.
Nermin Kaçar
Nermin Kaçar, @nerminkacar
31.8.2009 16:46:42
10 puan verdi
Kız çocuklarının her kesimde olmasada kadersizliğini göstermişsin bu gerçek öyküde. Maalesef hala da var bu şekilde aileler haberlerden izlediğim kadarıyla. Olması gereken ise çocuklarla yakın olmak, onları anlamaya, değer vermeye çalışmak. Bu şekilde hareket edildiğinde sanıyorum kimse mutsuz olmayacak ve yanlışta yapmayacaktır. Para karşılığında satılmak... Köleliği aanımsatıyor bana. O zaman insan olmamızın, düşünmemizin, konuşmamızın ne önemi var. Sevgi olmayan bir evlilikten yada birliktelikten ne beklenebilir. Karşısındakinin sevmediğini bile bile beraber olmak, insanın kendisini kandırmasından başka bir şey değildir bence.

Allah' ıma şükürler olsun ki ben bu yönden çok şanslı bir insanım. Benim babam her konuda beni hep dinledi, fikirlerime önem verdi. Hatta evlenme kararı aldığımızda bile bir kaç defa sorduğunu hatırlıyorum. O benim herşeyimdi ama erken gitti aramızdan. Herkese keşke benim babam gibi babalar nasip etse. Ve ben onun bana verdiği eğitim ve özgüvenle ayaktayım. Bu konuda Annemin ve babamın hakkını asla ödeyemem. Önemli olan bunları bir evlada söyletebilmek. Velhasıl, güzel, güzel olduğu kadar da iç acıtıcı bir hikayeydi Ayhan abi. Tebrikler. Devamm.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.