Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
ayhansarıkaya
ayhansarıkaya

BG(5)

Yorum

BG(5)

5

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

474

Okunma

BG(5)

BG(5)

............

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Bg(5) Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Bg(5) yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BG(5) yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Aynur Engindeniz
Aynur Engindeniz, @aynurengindeniz
29.8.2009 21:48:13
Ayrıca bu bayan kaç yaşında şu an.Ameliyat olmuş galiba...Gerçi anlatma, öykü açığa çıkmasın...merak edelim.
Aynur Engindeniz
Aynur Engindeniz, @aynurengindeniz
29.8.2009 21:44:59
Basbayağı hayatı anlatmışsın.Baba her nekadar abartılı bir kötülükle anlatılmış olsa da çok başarılı.Bu hem kaleminizin gücü, hem de hikayenin yaşanmış olmasından kaynaklanıyor. Bekliyeceğim.Bu arada diğer öykünü de vakit geçirmeden yayınlamalısın. Sen çok üretken bir yazarsın.Vallahi yetişilmez sana.
Tebrik ediyorum.
aysegul-deniz
aysegul-deniz, @aysegul-deniz
29.8.2009 17:47:04
bu öykü amasya kayalıklarının arasında mı sıkışıp kalacak ..yada hiç huzurlu bir sonuç çıkmayacak galiba..zaten o şehir gidipte hiç sevemediğim yerlerden biridir..
Nermin Kaçar
Nermin Kaçar, @nerminkacar
29.8.2009 15:20:29
10 puan verdi
ABİ MERAK ETMEYE BAŞLADIM BAKALIM BİR SONRAKİNDE NELER OLACAK. TOPLUMUN GERÇEKLERİNİ YAZMIŞ YİNE KALEMİN. YÜREĞİNE SAĞLIK. SAYGILAR, SELAMLAR
nilkurt
nilkurt, @nilkurt
29.8.2009 14:44:22
HEYECANLA MACERA DEVAM EDİYOR....ÇOKGÜZELDİ...GERÇEK OLUŞU DAHA DA BİR ANLAM KARMIŞ HİKAYEYE...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL