Aşk cennetin dilinden bize kalan yegane hatıradır. -- bulor
Nihat YURT
Nihat YURT
@nihatyurt

BIR FIKRA

12 Ağustos 2009 Çarşamba
Yorum

BIR FIKRA

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1494

Okunma

BIR FIKRA

Bir konferans veriliyordu , konu kadinlar. Salondaki misafirlere bir sou geldi , icinizde karisindan korkan varmi , korkanlar ayaga kalksin, dendiginde herkes ayaga kalkar .En on siradan bir kisi kalkmaz, aha iste bir kazak erkek derler.
Soraralar sen hanimdan korkmuyormusun.
Ne korkmamasi be kari denir denmez dizlerimin bag’i cozuldu .

Paylaş
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Bır fıkra Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Bır fıkra yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BIR FIKRA yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.