Hatalarımı düzelten kimse uşağım bile olsa efendim olur. -- goethe
NedameT
NedameT
@nedamet

Hukuk un Üstünlüğü...!ééé

6 Temmuz 2009 Pazartesi
Yorum

Hukuk un Üstünlüğü...!ééé

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

843

Okunma

Hukuk un Üstünlüğü...!ééé

HUKUK...

Hukuk un Üstünlüğü.

Neye göre ve niçin...
Şahsen bilebildiğim kadarıyla hukuk bireylerin Beklentilerini umutlarını Hak ve Adalet anlayışı içinde düzenleyen bir Anlayıştır...
Peki Hal böyleyken Hukuk a neden ve niçin Üstünlük Payesini yakıştırırız...!

Haksızlıklara Düçar Kalmış zavallı biçare Halkımızın nefesini kesmek için mi..? yoksa cılız da olsa söylemlerini susturmak için mi..?
yoksa kendini üstün sınıf ta görenlerin bir delaveresimi...

Hukuk MİLLET i oluşturan tüm bireyleri aynı seviyede görmüyorsa... nedir peki bu safsata.. kime ve ne amaçla hizmet eder acaba..?

HUKUK u Üstünlükten Zemine Taşıyamamış san Hak tan Adalet den de bahsedemezsin... (havada kalır.)

Üstünlük payesi HUKUK un değildir... Üstünlük Payesi tartışmasız AHLAK ın dır...!

AHLAK tan yoksun bir HUKUK sistemi olsa olsa MİLLET e Zülümdür..(ki zaten ZÜLÜM.)

HUKUK üstünlüğü Söylemleriyle MİLLET e hizmet e Talip olanlar MİLLET i oluşturan Bireyleri Azarlar salar... alın HUKUK’unuzu, Huk diyeceğiniz bir yere koyun..!

ADALET MÜLK ün TEMELİDİR...

Peki ya mülk ün yoksa..! Adeletsizliğe düçar mı kalacaksın..! Bir Parça ekmek sevdasında olan Garip lerimi Azarlıyacaksın..!

Bu anlayışla mı T.......alip oldun İdareye...

Nerede Devlet in Şefkat eli... Nerede Muhabbetin Güzelliği... Duymaz oldu kulaklarınız Bitkinlikten zar zor çıkan cılız sesi... SESLERİ..!

ALLAH ım Kurtarsın insafınıza Adaletinize Mahkum Kalmış bu (Necip.) MİLLETİ...!

istemem böyle bir HUKUK u istemem böyle bir ADALETİ..!

Kenan SAYIN...

Paylaş
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Hukuk un üstünlüğü...!ééé Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Hukuk un üstünlüğü...!ééé yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hukuk un Üstünlüğü...!ééé yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
hüzünlüşarkım
hüzünlüşarkım, @huzunlusarkim
7.7.2009 17:43:57
Hak ve hukuk üstünlüğü adı altında sınıf üstünlüğü ...
Üstünlük parada..Para nerde ve kimde ise hizmet ona, o üstündür!
Hukuk sistemi delikli kevgir! Sızıntısı çoook!
ugurozaltin
ugurozaltin, @ugurozaltin
6.7.2009 13:09:54
Hukuk guguk olmuş bizde

Hukuk haksızlığın önlenmesi ve oluşmuş haksızlıklarda da hakkın tazmin edilmesidir

Bizde hırsız ev sahibini bastırmış durumda

Adliyelerdeki laçkalığı gördüğümden beri hukuku ölmüş bildim ben
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.