Gönlü aydın bir kişiye kul olmak, padişahların başına taç olmaktan iyidir. (mevlana)
Dismal
Dismal

yazı 2,76

Yorum

yazı 2,76

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1168

Okunma

yazı 2,76

:P

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Yazı 2,76 Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Yazı 2,76 yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
yazı 2,76 yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
şelenga
şelenga, @selenga
31.7.2007 10:40:24
devamını bekleriz demek ihtiyacındayım :):)
GE
GENCELİSMAİL, @gencelismail
22.6.2007 12:23:44
:) teşekkürler yine...
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
21.6.2007 13:12:51
Beğeni:
0
Okunma:
1168
Yorum:
2
BEĞENENLER
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL