Sinsi övmelere faydalı yermeleri tercih edecek kadar aklı başında adam azdır. la rochefaucauld
_Nihan_
_Nihan_

lp

Yorum

lp

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

568

Okunma

lp

lp

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Lp Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Lp yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
lp yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
deniz_tayanç1
deniz_tayanç1, @deniz-tayanc1
11.5.2009 22:08:17
10 puan verdi
Sevginin Uyarısı!
Belki son gemidir giden, kaybedecek bir şeyin varsa da yokmuş gibi gel, gelebilirsen. Anlam yüklü, harika bir yazı.


deniz_tayanç tarafından 5/11/2009 10:08:42 PM zamanında düzenlenmiştir.
Toynak
Toynak, @toynak
11.5.2009 21:55:40
geniş ufuklu bir yazı
biraz öfkemi kaygı mı barındırmış belli değil
ama iyi kurgulanmış ve iyi yazılmış bir yaz...
sevgiler...
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
11.5.2009 21:48:57
Beğeni:
0
Okunma:
568
Yorum:
2
BEĞENENLER
POPÜLER YAZILARI
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL