Şimdiye kadar hiç kimse taklit yoluyla büyüklüğe ulaşamamıştır. -- samuel johnson
ar
arzuhalim
@arzuhalim

kelimenin izi

24 Nisan 2009 Cuma
Yorum

kelimenin izi

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

798

Okunma

kelimenin izi


Kalemim bitmesin kelimelerim tükenmesin uykunun rehavetine kapılana dek düşüncelerim bir bir işlensin defterime.
Ölümden bahsedeyim önce sonra hayata gelsin kalemim aşkı yazsın uzun uzun sonra ayrılık acısı çeksin çocukluğuma götürsün beni ilk arkadaşımı anlatsın balkona çıkıp seslensin sonra. Gel desin gel özledim seni niye gittin diye sitem etsin ama kıyamayıp vazgeçsin kızmaktan sonra anlatsın onsuz geçen son 10 senemi ve onsuz geçecek 10 senemi.
Artık sana ihtiyacım yok desin. Zaten şimdi ne seni yanına getirecek hayallerim ne gerçeklerden ayıracak gücüm var git o yüzden çocukluğumuda al yanına öyle git artık ondan da korkar oldum zayıflıktan korktuğum gibi oysa ki duygularımdan korkacağımı kimse soylememişti bana büyümek zormuş tam büyümekte denemez ya çocuk olmamak özgürce yaşayamamak hiç bir duyguyu ağlayamamak mesela sevememek herşeyi korkamamak karanlıktan ve sarılıp uyuyamamak kucağında annenin..
ey kalemim anlat bunları birer birer ben uykuya dalarken...

Paylaş
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Kelimenin izi Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Kelimenin izi yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
kelimenin izi yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
24.4.2009 22:14:23
Beğeni:
0
İzlenme:
798
Yorum:
0
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.