Aşk cennetin dilinden bize kalan yegane hatıradır. -- bulor
tekiero
tekiero
@tekiero

Ağır ceza

22 Şubat 2009 Pazar
Yorum

Ağır ceza

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

808

Okunma

Ağır ceza

Ağır ceza

Önce lanet okuyasım geliyor ,seni tanıyıp aşık olduğum güne; ama yapamıyorum her şeye rağmen seni seven bir yanım var içimde.
Bir insan kendini bu kadar mı anlamsızlaştırabilir,senin yada sizin gözünüzde bu kadar küçülebilir mi?
Bilmiyorum olaylar nasıl bu boyuta geldi ama yaşananları hatırladıkça utanıyorum kendimden,demek ki insanlar bazen kontrollerini kaybediyorlar… ben seni Severken hiç bir şeyin farkına varamamışım ….
Ama sen gittin, neden gittiğinide biliyorum; fakat insanların gururları vardır ,bildiklerini söyleyemezler boğazlarına düğümlenir senin anlayamadıkların,ve kabullenemezler. Hırslanırlar ,hüzünlenirler bel ki isyan bile ederler …
Bir kalpleri vardır,onlarda sevmek,sevilmek ister .ama anlayamazlar işte onlara sevilmek nedir kiii
Olacakların farkında olmadan, şanslarını zorlarlar ama şans onlara hep sırtını dönmüştür belki de aşkı yaşamayı beceremiyorlardır . sevmek ister sevdiğini, doyasıya sarmak ister kollarında,tenini içine çekip, gözlerinin derinlikte kaybolmak ister; ama bunlar ancak hayaller ülkesinde yaşanır, bilemez bunu,bilse de kabullenemez işte o zaman her şey bir ızdıraba dönüşür .
Farkın da olmak istemediği olaylar gelişir. Sevdiği için "o" hiç bir şeydir, sevdiği,değer verdiği "o güzel kız" yüzüne vurur bir tokat gibi içinde biriken nefreti. Düşünmez karşısındakinin parçalanan yüreğini.
Şimdi soyutluyorum kendimi hayattan ,görmüyorum dünyanın güzelliklerini ,hissetmiyorum kuşların sesini. Bilemiyorum sonumu sensizlikte,her şey sen oluyor gözlerim de ,sensizliğin nefreti ise çığ gibi büyüyor içim de.
Güllerden bir buket yapmıştım sana; kırmızı, beyaz, sarı, onlar beni yıktığın,bana en ağır darbeni vurduğun yerde, senin için gözümden akan yaşların ıslandığı yerde kaldı hala göz yaşlarımla yaşıyorlar. Elbet göz yaşlarım tükenir,solacaklar diye korkuyorum;çünkü onlar benim hayata tutunuşum,onlar en sevdiklerim. Senin gibi….
Şimdi sen, sesini duyamadığım, rüzgarın getirdiği kokunla,beynime çizdiğim haylinle yaşıyorum.
Sen saçma bulup ,alay edip, gülsen de anlatır belki bir gün kuşlar sana …zamanın kıymetini, hayatın güzelliklerini…..
İyilikler hep seninle olsun sevdiceğim ……

Paylaş
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Ağır ceza Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Ağır ceza yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ağır ceza yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
lizaliza
lizaliza, @lizaliza
16.10.2009 09:22:54
Sevmek, yitirmek ve hasretle yaşamak. Ne zordur aşka aşık yürekler için. Dilerim içinizde yeşerttiğiniz güller hiç solmaz. Gözyaşlarınızla değil, içinizdeki sevgi damlacıkları ile beslenip büyürler. Yüreğinizi kutluyorum, herşeye rağmen vefanız için.
tekiero
tekiero, @tekiero
23.2.2009 17:28:38
degerli yorumunuz icin teşekkürler :)
ferhan
ferhan, @ferhan
23.2.2009 09:42:41
Sevmek,sevilmek,gerçekten,yapmacık olmadan,ömür boyu ne güzel,kutluyorum bu güzel yazınızı...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.