Söylediklerinizi duyurmak için kimseyi kolundan tutmayınız ; zira insanlar sizi dinlemeye arzulu değillerse, onları tutacak yerde çenenizi tutmanız daha hayırlıdır.-- chesterfield
SERENİTİ
SERENİTİ
@sereniti

GÜLÜMSE...

14 Ocak 2009 Çarşamba
Yorum

GÜLÜMSE...

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

749

Okunma

GÜLÜMSE...

GÜLÜMSE...


Bu günlerde üzülmeyi verin hatalarınız için ,insan olduğunuzu hatırlayın zayıflığınızı düşünün bir kere daha.Ayrılmadan önce "İyi günler" yerine "İyi akşamlar" demişsiniz bir arkadaşınıza ne çıkar.GÜn akşam olmayacakmı nasılsa?Hava kapalıydı birazda dalgın desinler bu ara,en güzel mazeretleri onlar sıralasın arkanızdan siz aldırmayın .Cebinizde bir zarf parasının bile olmadığını unutarak mektup yazın sevdiklerinize.Yağmurlu havalarda şemsiyesiz çıkın sokağa ıslanın biraz,olmazsa sığının bir saçak altına.
En güzel olayların bile bir araya getiremediği insanları bir saçak altında toplamaya yeter yaz yağmurları.Saçlarınızdan sular süzülerek gülümseyi verin birbirinize,aldırmayın çamurlu sulara,batmış pantolan paçalarına,rengi değişmiş ayakkabılara.Sonra güneş"Sen fazla kalma,ben geliyorum"derken sizde bir durak önce inin otobüsten.
Buharlaşan toprağınkokusunu hissederek yaz yağmurlarından geçemeyeceğini düşünerek gülümseyin...

Paylaş
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Gülümse... Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Gülümse... yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÜLÜMSE... yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
14.1.2009 16:42:25
Beğeni:
0
İzlenme:
749
Yorum:
0
BEĞENENLER
SON YAZILARI
POPÜLER YAZILARI
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.