6
Yorum
0
Beğeni
0,0
Puan
992
Okunma
Ergenekon gerçek midir, yoksa bahane mi?.. Sırf sindirmek, susturmak, yıldırmak adına; birçok ordu komutanımızı, bilim adamımızı, yazarımızı sorguya alınmaları.. Mahkemelere çıkarılmaları..
Diktatörlük benzemesi...
Diktatörlükleri had safhaya vardı.
Bu gidiş hayra alamet değil!
Tamamen ATATÜRK, CUMHURİYET, LAİKLİK ve TÜRK düşmanlığı yapılmakta!!!
Bir yandan; Nazım Hikmet’e vatandaşlık hakkının geri verilmesi düzeni.. Diğer yandan; en olmadık kişileri “içeri almalar” olacak gibi değil.
Buna; ”Sağ gösterip, soldan vurmak” denir ki; yaptıkları zaten bu.
Haberlerde dikkat edeniniz olmuştur mutlaka.. Yanılıyor muyuz yoksa? Yanlış mı gördük!??
Kemal Günüz’ün evini arayanların ayakkabılarının markası neydi? “Bunlar, nereye hizmet ediyorlar” diye, sormuyorum.
Nereye, kime hizmet ettikleri belli çünkü.
Mustafa Kemal ATATÜRK’e “diktatör” diyenlerin kendilerinin diktatör oldukları apaçık ortada değil midir?
“Ülkeyi; sat, parçala, böl; Ordu ve halkı tarumar et, sindir” diyen birileri mi var yoksa?
Var ki; böyle yapıyorlar!!
Bunlar, durup dururken ortaya çıkmadılar.
“Türkiyeliyiz”, “Dersimizi iyi çalıştık da geldik”, “Ayaklar baş oldu”, “Daha önceki iktidarların yapamadıklarını yaptık” diyerek övünen bir şahsiyet(!?!) var.
Yahudi, Ermeni, Kürt kanını kaynatıp, kışkırmalarına göz yuman; Ağzından “Türk’üm” çıkmayan, “Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak” diyen biri bu şahsiyet..!
Anayasa’yı değiştirebilmek için açık arıyorlar!
Değiştirdikleri takdirde; “olacakları” düşünmek dahi istemiyorum!
Daha; “Çok korkunç şeyler” yapacaklarına.. “Kesin” gözüyle bakıyorum çünkü!
Esasında; sorgulanması, bulunması, çözülmesi, ulaşılması ve haddinin bildirilmesi gereken başka kişilerdir!!
Bu iktidarın mutfağındaki baş ahçıyı sorgulayıp, lokantanın sahibini bulup, krediyi kimden aldığını çözüp, aklı verene ulaşmak lazım ki; köküne kibrit suyu dökülsün.. Kurusun!
Geriye kalan “yalandan gerici zihniyete” sahip şahsiyetlerse mutlaka cezalarını çekeceklerdir!!
Bu böyle sürmemeli, bunlara “Dur” denmeli.
Gülizar Özlem SARAÇOĞLU