Faziletli olmak, keskin bir kılıca oturmak kadar güçtür.-- bhartrıharı
BETTİNA
BETTİNA
@bettina

SEVGİLİM BUGÜN...

10 Kasım 2008 Pazartesi
Yorum

SEVGİLİM BUGÜN...

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1037

Okunma

SEVGİLİM BUGÜN...

9 kasım 2006, soğuk,kirli,yalnız, tiksinerek aynanın karşısına geçtim.
Yorgun,yılgın,karanlık,insanların yıpranmışlık olarak nitelendireceği bir vazgeçmişlik duruyor karşımda.Gözlerime bakamıyor,koyu gölgeli gözçukurları,hüzne çalan alın çizgileri,çaresiz bir dudak büküşü var.Memnuniyetsiz bir yaşam,nereye kadar?
Hep böyle miydi, yani hayat hiç mi güzel olmadı? Neydi herşeyi bu kadar anlamsız kılan,kuşları kaçıran,çiçekleri koparan, bahar dallarını kıran,çocukları ağlatan,bütün tebessümleri solduran?
Koşulsuz sevmişti oysa,güvenmeyi affetmeyi bilmişti,sorgulamadan kabul etmeyi...İnsana yakışan ne varsa yapmış ama olmamıştı.Birşeyler yolunda gitmiyordu,yanlıştı bişeyler.
Yanlış kapıları çalmış, yanlış gemiye binmiş,ya geç kalmış yada erken gitmişti.
Birşeylerin bedeli miydi yaşadıkları, bu kadar büyük bir bedel ödeyecek ne günah işlemişti?
Neden yılmıştı bu kadar çabuk?
Gülümsemiyordu,yorgundu,uyumalıydı, son zamanlarda daha sık yaptığı başka birşey yoktu zaten.
Acıları biraz olsun diniyor yorgun ruhunu uykuya teslim ettiğinde.
Günler geçmeli, daha hızlı geçmeli, son bulmalı bu ızdırap, belki sonrasında daha güzel bir hayat vardı kimbilir?
Sevgili sen gideli hiçbirşey düzelmedi.

Paylaş
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Sevgilim bugün... Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Sevgilim bugün... yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVGİLİM BUGÜN... yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
telos
telos, @telos
10.11.2008 15:33:19
yorgunluklar ve uzun süreli cephe savaşları artık insanda tahammül bırakmıyor, acının nedenlerini kuyruk yapıyoruz... fakat acı hep içimizde kalıyor... bir türlü gidenle gitmiyor... Yanlış dediklerimiz olası gerekenlerdi belkide yoksa nerden anlıcaktıkki yanlış olduğunu bişeylerin...sağlıcakla..
şekerprenses
şekerprenses, @sekerprenses
10.11.2008 14:42:10
7 puan verdi
saygı değer dostum bu kadar karamsal olma.
beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.