Sezar, ihaneti sever, hainlerden nefret ederdi. plütarkhos
vatansever35
vatansever35

SON MEKTUP

Yorum

SON MEKTUP

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

780

Okunma

SON MEKTUP

HEP AYNI YERDE AYNI ŞARKIDA BULUŞMAK ÜZERE

Evet son mektupdur sana bu satırları hangi duygularla hangi intihar kararıyla yazdıgımı düşünmeni istemem. Bilirsin iyi kötü güzel çirkin yaşandı bazı şeyler izmirin o serin o kordolu şehir teraslarında .

Biz seninle her gün aynı güzellikte aynı güzel duygularla ve sade öpücükle ellerimizi merhabayla birleştirdik. Hep aynı şarkı eşlik etti bize belki dünyanın en büyük aşkı degildi ama her akşam farklı otobüslere binip ayrılmakda bizi o kadar sarsmaztı çünklü bilirdik biz her akşam aynı yerde aynı aşkla birleşecektik.

Dedimya dünyanın en büyük aşkı degildi belkide ama ölümüneydi.

Oysa geride kaldı herşey yaşanalara kolaylıkla mazi diyebiliriz bu akşam ilk defa aynı saate aynı şarkıyla birleşmeyecegiz gün batarken kim bilir ben hangi otobüsün camından
baktıgım tüm tarlarada tüm mor kuşaklıdaglarda gözlerini görücem. Aklıma düşersin belkide her akşam gittigin yere bensiz gidecekmisin şarkımıza eşlik edecekmisin bu gidişe inat. Beni soran garsonlara yalan söylliyecekmisin.
Sakın beni yanlış anlama karagülüm sensiz bu beden bal kaymak degil bana sensiz bu can eziyettir bana .

Sensiz hayatın tadı olmaz bana bilki yedigimden içtigimden usanırım utanırım cevabım sözüm olmaz yaşananlara ve hayata.

Ayrılık ortak karar aglamak yakışmaz ama senin oldugun şehirde sensiz kalmak yaşantıma ihanettir.

Sana son sözüm gözyaşlarım olsun. Yaşanmışgüzel günlerin hatırına kalmak suikast olurdu kalbime .

"Biz acıya gülmeyi boç biliriz
ama yinede olmuyacak duaya aminimiz
başa gelene eyvallahımız
meraklanma sevmek için elele olmak gerekmez
biz uzakda olsak
sevmeyi biliriz.

20.04.2007 CUMA sabahı ÖZGÜR KESKİN

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Son mektup Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Son mektup yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SON MEKTUP yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
hazal
hazal, @hazal34
21.4.2007 22:28:37
...sensiz bu beden bal kaymak degil bana sensiz bu can eziyettir bana
Sensiz hayatın tadı olmaz bana bilki yedigimden içtigimden usanırım utanırım cevabım sözüm olmaz yaşananlara ve hayata.
Ayrılık ortak karar aglamak yakışmaz ama senin oldugun şehirde sensiz kalmak yaşantıma ihanettir...

kaleminiz hoşuma gidiyor... belki ifadelerinizin cümlelerimdeki yaşanmışların ifadesi olduğundan, belki de duygularıma tercüman oluşundan...
daim olsun...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL