Şimdiye kadar hiç kimse taklit yoluyla büyüklüğe ulaşamamıştır. -- samuel johnson
mehme ali
mehme ali
@mehmeali

masal (son sayfa)

2 Mart 2008 Pazar
Yorum

masal (son sayfa)

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1202

Okunma

masal (son sayfa)


sağ avucunun içinde..masal,kendini yatağında bu halde bulunca heykel gibi kaldı.avucunun içindeki
buruş buruş sayfayı açtı,boş olduğunu gördü.

her ne kadar inanmak istemeyip minik parmaklarıyla tombul kollarını çimdirse de,evet,bu masal’ın hayatı boyunca gördüğü en acımasız kabustu.
kapayamadı ağzını,hiç bir şey yapamadı.zavallı masal,kafasını duvarda asılı saate çevirdi ve şöyle dedi:
-ders edebiyat.sonra sustu,içinden:"herşey için sağol ilham perisi"dedi.hıçkıra hıçkıra,henüz doğmuş bebek gibi içini çeke çeke çaresizce ağlamaktan
başka bir şey yapamadı.bir ara edebiyat sınavından 99 aldığında bile bu kadar kahrolmamıştı.ağlamaya devam ediyordu.gözlerinden
akan iri iri yaşlar yorganın üzerindeki buruşuk boş kağıda uçuyordu.teker teker,ardı sıra..ve...her damla ikişer ikişer satır yazıyor
kağıdı ütülercesine düzeltiyordu.

masal’ın bunu fark ettiğindeki sevincini ve acelesini,ilham perisiyle bir öykü daha yazsak size anlatamayız!

Paylaş
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Masal (son sayfa) Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Masal (son sayfa) yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
masal (son sayfa) yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.