Bir insanı avucunuza almanın en iyi yolu, kalbini kazanmaktır.-- la cordaıre
SONimza
SONimza
@sonimza
VİP ÜYE

BİR VARMIŞ....BİR YOKMUŞ...

23 Nisan 2007 Pazartesi
Yorum

BİR VARMIŞ....BİR YOKMUŞ...

6

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1536

Okunma

BİR VARMIŞ....BİR YOKMUŞ...

Bir varmış.
.....Bir yokmuş.
İnsan denen zerre-i kainat varmış.
Kendi kıymetini hiç bilmezmiş.
Hayat ise..
Üç günden ibaretmiş sadece.
......Birinci gün doğmuş.
.........İkinci gün yaşamış.
...........Üçüncü gün gelmiş..
Bir gün daha yaşayasam keşke
Yapacaklarım var demiş.
Demiş ama vade bitmiş
Ne çare ki ölmüş gitmiş..
............İşte böyle.
Nilgün adlı bir fani
Der ki..
İnsanlar gelir...
İnsanlar gider...
Dünya denen bu köhne hana
Yenilmeden kör zamana
Yaşamalı doya doya...





............................

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Bir varmış....bir yokmuş... Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Bir varmış....bir yokmuş... yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİR VARMIŞ....BİR YOKMUŞ... yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
mavi ölüm
mavi ölüm, @maviolum
24.4.2007
tebrıkler yüreğinize saglık
dilerim kalemınız daım olur
saygılarla
cinitas
cinitas, @cinitas
23.4.2007
Bence de bu tür insanlardan (diyelim erkek de olabilir)Allah hepimizi korusun.fazla aç gözlülük zarar getirir diye düşünüyorum.inşallah yolun her zaman iyi insanlara rastlar.çok güzel yazmışsın.yüreğine,eline sağlık.kalemin daim olsun.saygı ve sevgiyle kal.
iyimser
iyimser, @iyimser
23.4.2007
yürekten kutlarım dostum hikayenin bugünkü günümüze uyarlanması değil gerçekte olduğunu kabul ediyorum zira her hikayenin ortaya çıkması için bir neden gerekir iyi bir gözlemci olduğunuza inanıyorum gönül mürekkebiniz hiç bitmesin sevgi ve saygıyla.
Burak Taş
Burak Taş, @buraktas
23.4.2007
Gerçek bir hayat hikayesinden esinlenilmiştir desek doğru olur mu acaba? Ne olursa olsun akıllıca yazılmış.Vazgeçilmez sanılan şeylerden sevgili için vazgeçmeyenlerin sonu elbette yalnızlık...
kardanadam
kardanadam, @kardanadam
23.4.2007
Kutlarım Hanımefendi.

Klasik ve çok yumuşak bir masal diliyle 21. yüzyılda bir Büyük şehirin acımasız ve sert koşullarında geçen bir olayı anlatmak bence büyük bir başarı.

Ben ilk elmamı afiyetle kabul ettim. Diğer okuyanların da en azından bir elmadan daha fazla tad alacağına yürekten inanıyorum.

Tebrik ediyorum

Ve sizin gerçek masallarınız hep mutlu bitsin diyorum.
direniş
direniş, @direnis
23.4.2007
yüreğine sağlık değerli kardeş yürek severek okudum..Tebrikler

saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.