Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
GÖKDERE Aşur Şahin
GÖKDERE Aşur Şahin

AYNI CADDE

Yorum

AYNI CADDE

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

103

Okunma

AYNI CADDE

AYNICADDE
Düşünmeden edemiyorum. 
Limanda koca bir gemi yanan ışıkları bir kasabayı andırıyor, yedi düvelin bayrakl arı dalgalanıyor müzik dans sesler etrafı inletiyor.
Arka sokakta bir gecekonduda taziye evi açılmış kocaman Türk bayrağı asılı şehide ağıtlar yakılıyor, az ileride ünlü bir sanatçı fan motoru kurmuş yapraklar havadan uçuşuyor müziğine kılıp çekiyor.
Benim köpeğim kayboldu adı...c.i..k.. duvarlarda boş yer kalmamış rengini ,yaşı,cinsi,cinsiyeti yazili köpeğimi bulana 10 bin tl ödül vereceğim.
Diger yandan telefon direğine fotokopi ile çoğaltılmış siyah beyaz bir kız çocuğun resmi asılı çocuğu yaşı ve adı yazılı bulanlar insanlık namına bu numarayı arayın...

                         2010

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Aynı cadde Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Aynı cadde yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AYNI CADDE yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL