0
Yorum
3
Beğeni
0,0
Puan
155
Okunma
Zamanın geri dönüşsüz akışında, bazı hikâyeler yalnızca yazılmakla kalmaz — bir yola çıkar, okurla yürür, sonra başka bir coğrafyada yeni bir nefes bulur.
"Şans ve Dans", kalemin iç sesini evrensel okura duyurmak üzere, artık Bookmundo mağazalarında da satışta.
Bu kitap, yalnızca sayfaların arasında gizli kalmak istemeyen bir hikâyeyi değil; aynı zamanda farklı dillerin, kültürlerin ve yalnızlıkların arasında yankılanan evrensel bir duyguyu taşıyor. Kimi zaman bir şehir penceresinden sızan ışıkla, kimi zaman bir yolculuğun orta yerinde çarpan kalple karşılaşıyor okuruyla.
Artık sadece Türkiye değil;
Avusturya, Belçika, Danimarka, Fransa, Almanya, Hollanda, Portekiz, İspanya, İsviçre ve Birleşik Krallık’ta da Bookmundo üzerinden ulaşılıyor.
Bu, bir yazarın kendi dilinde kurduğu dünyayı, başka coğrafyalarda da sessizce yürütmesi demek. Bir tür içsel göç.
Ve belki de, sözcüklerin sınır tanımadığını hep birlikte yeniden hatırlamak...
“Şans ve Dans”ı okurken, neyin şans olduğunu; neyin dans ettiğini düşünürken, birdenbire kendinizi bir cümlenin içinde yakalayabilirsiniz.
Çünkü bazı romanlar, yalnızca okunmaz.
Bazı romanlar sizi okur.