Dostlarımızın bize gösterdiği sevgiyi abartmamız, duyduğumuz minnetten değil, takdire ve sevilmeye ne kadar layık olduğumuzu herkese göstermek içindir. la rochefaucauld
papilune
papilune

Elbet bir gün

Yorum

Elbet bir gün

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

222

Okunma

Elbet bir gün

Elbet bir gün

Elbet bir gün demiştim oğlum için.
Sevgisizlikten kuruyan ruhum bir evlat ile yeniden doğmuştu, beraber doğmuştuk. Sevgimle emzirmek, ruhumla büyütmek istedim. Dilediklerim kaderime fazla gelmiş olsa gerek. Ruhum, kendi hüznümü taşıyamazken oğlumun kırgınlığına nasıl dayansın; nasıl dayansın kokusunun hasretine bu yürek, bizim bir araya gelmemizi beklerken ayrılık. Kalbim; bensiz yaşayamaz gibi kaygılar, aç susuz kalacak gibi korkular ve yakında ölecekmiş gibi hisler ile boğuşur iken,
vicdanım darağacım oldu.

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Elbet bir gün Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Elbet bir gün yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Elbet bir gün yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
9.7.2025 20:55:22
Beğeni:
0
Okunma:
222
Yorum:
0
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL