Başkasının önünü aydınlatırken kendi yolumuza da ışık tutarız. (ben sweetland)
serdarascioglu
serdarascioglu
@serdarascioglu

MEDYA MAYMUNLARI NARSİST Mİ.....?

28 Aralık 2024 Cumartesi
Yorum

MEDYA MAYMUNLARI NARSİST Mİ.....?

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

137

Okunma

MEDYA MAYMUNLARI NARSİST Mİ.....?

MEDYA MAYMUNLARI NARSİST Mİ.....?

MEDYA MAYMUNLARI NARSİST ,KENDİNİ BEYENMİŞ VE UKALA TAVIRLARIYLA...TOPLUMU DEJENERE ETMESİYLE...AHLAK VE TOPLUM KURALLARINI HİÇE SAYMAKTADIRLAR...! ONURSUZ VE KİŞİLİĞİ BOZULMUŞ İNSANLAR...KENDİNİ TEŞHİR ETMEK İÇİN..KADIN VE ERKEK MEDYA MAYMUNLARI...KÜÇÜK ÇOCUKLARA...GENÇ BİREYLERE KÖTÜ ÖRNEK OLMALARI...YASAL OLARAK ENGELLENMELİ VE CEZAİ ŞARTLAR KONMALIDIR . HAVADAN PARA KAZANMA , KUMAR , UYUŞTURUCU, SAHTEKARLIK VE VERGİSİZ---ZENGİNLİK--DİLENCİLİK ARTIK TOPLUMDAN SOYUTLANMASI İÇİN CEZALAR ARTTIRILMALIDIR...! KADIN VE ÇOCUĞA... SABİLERE--ÖZÜRLÜLERE UYGULANAN----ŞİDDET...YASAL AĞIR CEZALARLA...EĞİTİMLE ÖNLENMELİDİR. GEREKİRSE... TÜM BİLBOARTLARDA--BELEDİYE --YADA YAYIN ORGANI TELEVİZYONLARDA..SOSYAL MEDYADA..KİŞİLERİN YARGILANIP...ALACAĞI CEZALAR ..AÇIKÇA VE NET OLARAK --TOPLUMA---YAZILI VE GÖRSEL VERİLMELİDİR .OLAYLAR KARŞISINDA ..MAHKEMELERDE ALINACAK CEZALAR VE YÜKÜMLÜLÜKLER...MADDİ--MANEVİ ANLATILMALI , HALK BİLİNÇLENDİRİLEREK TEMİZ TOPLUM YARATILMALIDIR. İLOKULDAN BAŞLAYARAK...EĞİTİM VERİLEREK...SOSYAL-KÜLTÜREL OLARAK EĞİTİLMELİDİR .DOĞRULUK VE DÜRÜSTLÜK...VİCDAN AHLAKI ...VERGİ VE AİLE -TOPLUM SORUMLULUKLARI...BİREYLERE...KÜÇÜK-BÜYÜK AŞILANMALIDIR. SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ...YARDIMLAŞMA VE ÖZGÜR DÜŞÜNCE... BİLİMLE DESTEKLENMELİDİR. TOPLUMUN... SOSYAL EKONOMİK DURUMU...HIZLA İYİLEŞTİRİLEREK...YAŞLI HUZUR VE KADIN SIĞINMA EVLERİ...ÇOCUK KORUMA EVLERİ YAYGINLAŞTIRILIRKEN...TEMİZ AİLELERDE --KORUMA EVLERİ--SICAK YUVA...DEVLET DESTEĞİ İLE YAPILMALIDIR...! ZENGİNLERİMİZDE... ÖĞRENCİLERİMİZE BARINMA YURTLARI...ÖĞRENCİ OKUTMA VE PARASAL DESTEK...AŞ EVLERİ AÇILMASI İÇİN...YOĞUN ÇALIŞMALAR YAPARAK...ÖĞRENCİ ...ZAVALLI --KİMSESİZLERE YARDIM DESTEĞİ YAPMALIDIRLAR.OKUTULAN ÇOCUK SAYISI KADAR...HAPİSHANELERİNDE KAPANACAĞINI...DEVLET VE MİLLET OLARAK...ARTIK KAVRAMA ZAMANIDIR...! ESKİDEN İNSANLARIMIZ VE OSMANLI DÖNEMİNDE...BİR GÜVERCİN BİR KUŞ , BİR HAYVAN , İNSAN AÇIKTA BIRAKILMAZ...İMARETHANELERDE...DOYURULUR...TEMİZLİK VE BAKIMINDAN SONRA...OKULLARDA OKUTULUP EĞİTİLİR...TOPLUMA ..ÖRNEK İNSAN YAPILIRDI...? ŞİMDİ İSE ; İŞSİZ-GÜÇSÜZ...MEDYATİK İNSANLAR...KENDİNİ NARSİST DUYGULAR İÇİNDE ; ZENGİN VE HAVALI GÖSTERMEK İSTEMEKTEDİRLER. BU YÜZDEN ..EVDEN KAÇAN KIZLARIMIZ VE GENÇ ÇOCUKLARIMIZ SUÇ ÖRGÜTLERİNİN İÇİNE --ÇARESİZCE---DÜŞMEKTEDİR. BU ÇARESİZLİK...KALİTELİ EĞİTİMİN VERİLMEYİŞİYLE...GENÇLER İŞ BULAMAMAKTA ...BULSA BİLE ; BEDAVA ÇALIŞTILMAK İÇİN ZORLANMAKTADIR . SURİYELİ MÜLTECİLER...BU ON ÜÇ YILLIK BARINMA HİKAYESİ BİZE AĞIR TOPLUMSAL YARALARA NEDEN OLMUŞ...HAZİNE BOŞALTILMIŞTIR...! BU TOPLUM...TÜRK MİLLETİ BUNU HAK ETMİYOR...? YILLARCA BU DEVLETE VERGİ VERENLERİN PARASI...SURİYELİNİN HUZUR VE RAHAT YAŞAMI İÇİN HARCANMIŞTIR...! BİR ECZACI OLARAK...BİR VATANDAŞ OLARAK...HAKKIMI HELAL ETMİYORUM...? YİYENLERİN VE ÇALANLARIN, VERGİ KAÇIRANLARIN...BOĞAZINA DURSUN...? ALLAH...BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN... BU UYANIKLARI...AMİN...! ECZ : M. SERDAR AŞCIOĞLU .

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Medya maymunları narsist mi.....? Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Medya maymunları narsist mi.....? yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MEDYA MAYMUNLARI NARSİST Mİ.....? yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.