Gene de bir iştir beklemek. bekleyecek bir şeyi olmamaktır korkunç olan.-- cesare pavese
NİHAT İLİKCİOĞLU
NİHAT İLİKCİOĞLU
@nihatilikcioglu

AŞK TUTULMASI

6 Ekim 2024 Pazar
Yorum

AŞK TUTULMASI

6

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

227

Okunma

AŞK TUTULMASI

AŞK TUTULMASI

Kalabalık bir şehrin içinde, herkes kendi hayatına koştururken, kalabalığın ortasında birbirini hiç tanımayan iki yabancı, kaderin cilvesiyle yolları kesişmiş. Aslı ve Bora.

Aslı, ne zamandır yalnızdır. İşine odaklanmış, aşkı bir kenara bırakmıştı.
Onun için aşk, sadece filmlerde ya da romanlarda olan bir şeydi. Gerçek hayatta ise, sadece vakit kaybı. Arkadaşları ne kadar “Birine şans ver” dese de, kalbinin kapılarını kapalı tutuyordu.

Bora ise tam tersi, aşkın peşinde koşmaktan hiç vazgeçmemiş, defalarca hayal kırıklığına uğramış ama bir türlü umudunu kaybetmemişti. Her defasında “Belki bu sefer” diyerek tekrar başlamıştı. Ama her seferinde yanlış insanla karşılaşmış, ya kalbi kırılmış ya da yanlış anlaşılmıştı.

Bir gün, Aslı’nın işten çıkarken otobüse yetişmek için hızla koştuğu bir akşamüstü, tam da otobüsün kapısından içeri adım attığında Bora’nın gözüne çarptı.

Bora, kalabalığın içinde kaybolmuş gibi hissettiği anda Aslı’yı gördü. O an, Bora kalbinde bir kıvılcım hissetti.

Günler geçti, Aslı ve Bora tekrar karşılaştılar. Aynı otobüste, aynı durakta. Bu karşılaşmalar tesadüf olmaktan çıkıp buluşmak haline geldi. Artık ikisi de farkındaydı. Kalplerinde bir şeyler uyanıyordu, ama ikisi de korkuyordu. Aslı eski yaralarını hatırlıyor, Bora ise yine hayal kırıklığı yaşamaktan çekiniyordu.

Bir gün, Bora cesaretini topladı.
- Merhaba, ben Bora. Seni sık sık görüyorum, sanırım "aynı tarafa doğru gidiyoruz" dedi.

Aslı önce şaşırdı, ama sonra gülümsedi. “Merhaba, ben de Aslı. Evet, galiba” dedi

Ve böylece başladı onların hikayesi. Ufak adımlarla, çekingen sohbetlerle, gün geçtikçe büyüyen bir aşk doğdu. Aslı, kalbini kapattığı aşkın aslında hayatında ne kadar eksik olduğunu fark etti. Bora ise, aradığı kişinin hep yanında olduğunu anladı.

Aşk hep ansızın gelir ve insanın tüm dengesini altüst eder.

İki yabancı, kalabalık bir şehrin ortasında birbirlerini buldular

Ve işte bu, bir aşk tutulmasıydı...

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Aşk tutulması Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk tutulması yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AŞK TUTULMASI yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
SALİHA İNAN Hiçliğim
SALİHA İNAN Hiçliğim, @sal-hac-nanchi-li-im
7.10.2024 17:01:10
Nihat hocam yüreğinize sağlık güzel bir aşk hikayesi tebrikler.
SALİHA İNAN Hiçliğim
SALİHA İNAN Hiçliğim, @sal-hac-nanchi-li-im
7.10.2024 17:00:45
Nihat hocam yüreğinize sağlık güzel bir aşk hikayesi tebrikler.
SALİHA İNAN Hiçliğim
SALİHA İNAN Hiçliğim, @sal-hac-nanchi-li-im
7.10.2024 17:00:19
Nihat hocam yüreğinize sağlık güzel bir aşk hikayesi tebrikler.
SALİHA İNAN Hiçliğim
SALİHA İNAN Hiçliğim, @sal-hac-nanchi-li-im
7.10.2024 16:59:54
Nihat hocam yüreğinize sağlık güzel bir aşk hikayesi tebrikler.
SALİHA İNAN Hiçliğim
SALİHA İNAN Hiçliğim, @sal-hac-nanchi-li-im
7.10.2024 16:59:30
Nihat hocam yüreğinize sağlık güzel bir aşk hikayesi tebrikler.
mehmet ali unsal
mehmet ali unsal, @mehmetaliunsal
6.10.2024 19:09:28
10 puan verdi
Bir film gibi canlandı gözümde Nihat hocam güzel tebrik ederim
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.