Bencil kimse devamlı kendi çıkarını düşündüğü için başkalarını düşünmeye ayıracak vakti yoktur.
neneh.
neneh.
@neneh-
VİP ÜYE

DANIŞMAK ÜCRETE TABİDİR

29 Eylül 2024 Pazar
Yorum

DANIŞMAK ÜCRETE TABİDİR

2

Yorum

6

Beğeni

0,0

Puan

299

Okunma

DANIŞMAK ÜCRETE TABİDİR

Yok yok hemen öyle düşünmeyin.Ne ben danışılacak donanımdayım ne de dert dinleyecek kadar sabırlı.Sözüm sadece ana meslek olarak görünüp aradan yolunu bulanlara..

Meselâ bir sürü daışman var yan gelip yatan.Verdiği reçeteler ile ortalığı birbirine katan.Ne arabulucular var araları katıp karıştıran.Ne muhasebeciler var vergi ve harçların adından habersiz olan.Ne sendikacılar var ,hakkını veremeden edindikleri menfaatler ile hacı olan.

Reklam serbest der Google amca.Reklamlar kapatmasa yazılanlar okunuyor anca.Eee , herkes de bulamayacağına göre dört yapraklı yonca..Esaslı yazılara yorum yapıp eklemek kalıyor nokta yerine gonca.

Atalarımız danışanın dağlar aştığını söyler.Ancak danışılacak kişilerin de dağı aşmak için donanımları var mı -yok mu bakmalı.Nihayetin de dağ aşacağız, tırmanma aparatlarını takmalı.Her yerde telesiyeç yok..O zaman neymiş?...Durgun ve temiz bir su gibi akmalı.Kirlenmeden ve kirletmeden.

Akışına değil yaraşır bir şekilde ,kişiliğimizden ödün vermeden.Unutmayınız.

Çaresiz değil, çare "SİZ" siniz !...



Paylaş
Beğenenler
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Danışmak ücrete tabidir Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Danışmak ücrete tabidir yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DANIŞMAK ÜCRETE TABİDİR yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Halit Durucan
Halit Durucan, @halitdurucan
29.9.2024 22:54:47
Değerli şair-yazar hocam, memleketin her bir kurumunda korkunç bir kokuşmuşluk ve çürümüşlük hakim. Yan gelip yatmak isteyenlerin isteği ve teveccühüyle bu ceberrut düzen kuruldu. Güncel bir konuydu. Kutluyorum yürekten.
Ahmet Zeytinci
Ahmet Zeytinci, @ahmetzeytinci
29.9.2024 17:42:42
Helede günümüzde bir çok devlet kuruluşunda danışman kadrosunda hiç bir iş yapmayıp havadan para kazanan bir dolu insan var. Bunların bir kısmı torpil ile o makamda bunuda biliyoruz. Ahbap çavuş ilişkisi... Liyakat öne alınır ise bu işlerden kurtulur devlette bizlerde... Güzel konu kutlarım
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.