Şerefle bitirilmesi icap eden en ağır vazife hayattır. -- toegueville
k.doğanay
k.doğanay
@k-doganay

SEÇİM SONUÇLARI BU DEĞİLDİR

4 Nisan 2024 Perşembe
Yorum

SEÇİM SONUÇLARI BU DEĞİLDİR

2

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

278

Okunma

SEÇİM SONUÇLARI BU DEĞİLDİR

SEÇİM SONUÇLARI BU DEĞİLDİR



DEM (Pkk) nın asıl amacı seçim kazanmak değil.
Gerçek amaç :
Türk ordusunun terör koridoruna karşı yapacağı harekat öncesi iç isyan çıkarmak ve karışıklık yapmaktır.
Aynı Hendek olaylarında, aynı Şeyh Said isyanında olduğu gibi.
PKK’ya yardım ve yataklık suçundan hapis yatan ve kanunen aday olmama hakkı olan Abdullah Zeydan, yerel mahkemenin şaibeli kararı ile aday gösterilir. Yargıtay kararın hukuk dışı olduğunu bildirir ve seçim öncesi adaylığı çekilir. Ama Zeydan, karara itiraz eder ve seçime girebilir. Seçilme yeterliliği olmayan birinin aday olması baştan beri hukuksuzdur. Bu yapılan tezgah sırf seçim sonrası bu olayların yaşanması için yapılmıştır.
Benzer olay 2019 yılında, Adana Kozan’da olmuştur. Seçilen MHP’li Nihat Atçı’nın düşmüş bir davadan dolayı mazbatası verilmemiş ve ikinci olan Yeniden Refah Partisi başkanına verilmiştir. Hiçbir yıkıcı olay, gösteri olmamış. Herkes hukuğa saygı göstermiştir. Hukuğa saygı duymayan her zaman ki gibi ortadadır.
Kimsenin bu ülkede terör üstünlüğü yoktur.
Kaldı ki;
YSK, DEM Parti’nin itirazını kabul etti, Van’da mazbata DEM Partili Abdullah Zeydan’a verilecek. ’PKK tükürüğüyle sizi boğar’ derken Van’da askeri araca molotof atmayı denemeye başladılar.
Yani Pkk tek dağda deyil. Türkiye’nin her tarafındadır. Fistanla deyil kot pantolon, spor ayakabı, adidas tişörtlerle...
Takım elbiseyle siyasetin yapıldıgı her yerde, cübbeli avukatlarıyla mahkemelerde . Beyaz gömleklerle hastanelerde, akademik rütbelerle üniversitelerde. Bu listeyi istediğiniz kadar uzatabilirsiniz.
Çünkü;
Bu ülkenin vatanını seven hiç bir vatandaşıyla problemi yoktur.
Bizim düşman olduğumuz Pkk ve yandaşlarıdır.
Kazanmadılar, asla kazanamayacak ve bu ülkeyi bölemeyecekler.
Bu millet " Titrer ve kendine dönerse", meydanlarda hiçbir Pkklı kalmaz.
Seçimin sonucu böyle anlaşılmalı.

Kemal DOĞANAY

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Seçim sonuçları bu değildir Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Seçim sonuçları bu değildir yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEÇİM SONUÇLARI BU DEĞİLDİR yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ŞÜKRÜ ATAY
ŞÜKRÜ ATAY, @sukruatay
4.4.2024 16:36:48
10 puan verdi
Hislerime tercüman olan, doğruları dosdoğru söyleyen haklı değerlendirme paylaşımınız için gönülden kutluyorum tebrikler üstâdım.
Duyarlı yüreğine ve kalemine sağlık diliyorum.
Sonsuz selam ve saygılarımla.
Hıfzı Karaca
Hıfzı Karaca, @hifzikaraca
4.4.2024 15:25:26
Ömrü güzel olası Anadolu'm canı üstat; Kaleminize yüreğinize sağlık,
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.