Senden nefret edenleri sev; iyilikten başka üstünlük alameti tanımıyorum. -- ludwig van beethoven
Moon river
Moon river
@mooncriver

Sevgili günlük 2

3 Mart 2024 Pazar
Yorum

Sevgili günlük 2

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

205

Okunma

Sevgili günlük 2

Sevgili günlüğüm biliyormusun? Her şeyin bunca değişmesine rağmen, kişisel olarak gözlemlediğim bir şey varki kimse genelde gidişata uygun olarak dönüşemiyor.
İnsanlar eski değer yargılarından, üstü örümcek tutmuş kalıp ve düşüncelerinden vaz geçemiyor.Her düşüncenin, ön yargının ve eskimiş inanç kalıplarının aynı kişinin ruhunda yaşadığı sürece hiç değişmeden kronik olarak aynı kalması da geriye gitmenin bir nedeni.Çünkü aynı noktada kalmak da hızla seviye kaybetmenin önemli bir bölümü.Ya acılar sizi kullanır ya da siz acıları kullanarak dönüşürsünüz.
Değişim gelişimin çok önemli bir parçası.Dinlediği şarkılardan, ilişkilerine, yaşam şeklinden,tarzına kadar inatla 0-10 doğrusunda yaşamı boyu hep 3 te kalmış, kişilerden fena halde sıkılıyorum.

Paylaş
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Sevgili günlük 2 Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Sevgili günlük 2 yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sevgili günlük 2 yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.