Hatalarımı düzelten kimse uşağım bile olsa efendim olur. -- goethe
kerimozbekler
kerimozbekler
@kerimozbekler

BİRİNCİ OLAN ŞAİRE 3.000 LİRA ÖDENECEK

1 Kasım 2023 Çarşamba
Yorum

BİRİNCİ OLAN ŞAİRE 3.000 LİRA ÖDENECEK

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

243

Okunma

BİRİNCİ OLAN ŞAİRE 3.000 LİRA ÖDENECEK

M.SUNULLAH ARISOY ŞİİR ÖDÜLÜNÜ KAZANAN ŞAİRE 3.000 LİRA ÖDENECEK.(SON BAŞVURU TARİHİ.31 ARALIK 2023 PAZAR)...

KERİM ÖZBEKLER
GAZETECİ-YAZAR-ŞAİR

KEGEV’in düzenlediği ve ilki 1996‘da verilen M. Sunullah Arısoy Ödülü, bu yıl da şiir dalında verilecek.
M. Sunullah Arısoy’un Türkçeye gösterdiği özen ve emek göz önüne alınarak, ödüle katılacak yapıtların değerlendirilmesinde Türkçeye özen belirleyici ölçüt olacak.

KATILMA KOŞULLARI

-01 Ocak – 31 Aralık 2023 tarihleri arasında yayımlanan ve daha önce ödül almamış, şiir kitapları ya da kitap oylumundaki (en az 15 şiirden oluşan) şiir dosyaları ile ödüle aday olunabilir. Ödüle katılan
yapıtlar arasında, seçici kurul değerlendirmelerinin bitimi olan 15 Nisan 2024‘e kadar herhangi bir ödül kazanan yapıt değerlendirme dışı kalacaktır.

-Son başvuru tarihi, 31 Aralık 2023’tür.

-Ödüle katılacak kitap ya da dosyanın altı örneğinin katılımcı ya da onun yetkili kıldığı yayınevi tarafından bir başvuru dilekçesi eşliğinde, özgeçmiş ve iletişim bilgileriyle elden ya da posta ile aşağıdaki adrese ulaştırılması gerekmektedir.

KEGEV M.SUNULLAH ARISOY ŞİİR ÖDÜLÜ
(SEYAKMER )
Dağ Mahallesi, Deniz Sokak, No.16
09400 KUŞADASI-AYDIN

-Ödül, 3.000 (Üç bin) TL.’dir ve kazanan yapıtın sahibine 17 Mayıs 2024’te Kuşadası’nda düzenlenecek tören sırasında bir plaket ile birlikte verilecektir.

-Ödül bölüştürülmeyecektir.

-Ödüle, KEGEV Yönetim Kurulu ve Seçici Kurul üyeleri aday olamazlar.

SEÇİCİ KURUL ÜYELERİ;
Hidayet Karakuş+Ayten Mutlu+Ahmet Özer+Çiğdem Sezer+Halim Yazıcı.

M. SUNULLAH ARISOY ŞİİR ÖDÜLÜ SEKRETERLİĞİ
Şadiye Evgin
Kegev Müdürü
0-506-5450188
kegev.net@hotmail.com
*
Zerrin Boratav Bağçıvan
Eşgüdüm Sorumlusu
0-542-6754003
zerrinboratav@gmail.com

Paylaş
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Birinci olan şaire 3.000 lira ödenecek Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Birinci olan şaire 3.000 lira ödenecek yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİRİNCİ OLAN ŞAİRE 3.000 LİRA ÖDENECEK yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.