Yaşamında öteki kişilere ulaşabildiğin anlar, bir ormandaki kuş ötüşleri gibi olacak... uzaklardan gelip geçerken, kısacık bir süre yapraklarda yankılanacaklar o kadar. orman bütün sessizliğiyle yine yalnız duracak orada... ı.kant
Lütfiye_Çanacık
Lütfiye_Çanacık

Mekke Fethedilmedi

Yorum

Mekke Fethedilmedi

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

289

Okunma

Mekke Fethedilmedi



Filistin’e saldırıyor lanetli kavim. Ağırdı sancılar şiddetle artıyordu ölüm sayısı kadın çoluk çocuk var mı demeden. Kin nefret kusuyordu kutsal topraklar üzerinde yaşatmak istemiyordu kendi kavminden olmayan hiçbir kimseyi.

Dünya 5’den büyüktür diye boşa dememişler. Adalet mülkün temelinde kalmamalıydı, artık temelinden çıkıp yeşillen meli çiçekler açıp Sevgi Ekelim Gül Koksun Dünya olmalıydı.

Azgın azmış kudurmuş nefisleri durdurup çeki düzen verip fabrika ayarlarına döndürecek insanlığı İslâm ı yetim bırakan biz Müslümanların tam olarak İslamı anladım sanmamızdan kaynaklı olabilir mi acaba bütün bu sorunlar.

İsrail zulmüne dur demek lazım ama çocuklar ölsün önemli değil canım benim yaa ne güzel işte bu yüzden Devlet Terbiyesi...
HALK dilinde tüy bitti.. İzm’lerin hiç biri dünyaya hükümdar olmaz ki böyle yücelttiğime.

Kendimi bildim bileli 50 yıl geçti ve bu savaş bitmedi mi daha Mekke Fethedilmedi ki... Lütfen seferler arttırılsın. Yeterli değil. Konumuz mağduriyet karşısındaki rasyonel davranış olarak ne iş yapıyorsun?

Parça parça olmuş bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir.

Siyasi ve stratejik yönetim kurulu düzen ver.

Türk milleti zekidir.

Devletine sahip çıkan Kuran’a sahip çık Türkiye için vazgeçmeden deneyeceksiniz. Arabulmak islamda çocuk hakları saklıdır.

Beraber yaşama sevinci kültürünü artırmak amacıyla toplumda bir yerimiz olduğunun göstergesidir. Yaygınlaşması içinde besler mutluluk çiçeklerini.

Vatan kadar kutsaldır Mekke Fethedilmedi daha yeni uyandım...





Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Mekke fethedilmedi Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Mekke fethedilmedi yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Mekke Fethedilmedi yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL