Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
İlkay Coşkun
İlkay Coşkun

"Cenne" Hakkında

Yorum

"Cenne" Hakkında

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

287

Okunma

"Cenne" Hakkında

"Cenne" Hakkında:

İlkay Coşkun’un son çıkan kitabı, benim yazardan okuduğum ikinci deneme eser olan CENNE, entelektüel düzey ile şiirselliğin at başı yol aldığı, yine çok sayıda atasözü ve deyimlerle birlikte özgün tespitlerin harmanlandığı harika bir karma. Olabildiğince duru Türkçe ve akıcı bir üslupla kaleme alınmış. Keyifle okuduğum, bir hayli de istifade ettiğim, anlam arayışlarınıza farklı bir çerçeveden bakmanızı sağlayacağını düşündüğüm bu eseri okuma listenize ekleyebilirsiniz.

Yazar Abdurrahim Zararsız
1000kitap.com / 20.08.2023

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
"cenne" hakkında Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz "cenne" hakkında yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
"Cenne" Hakkında yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL