İhanet, iyi başlar; ama sonunda kendine ihanet eder. lıu
Ahmet Ertan OKUDUCU
Ahmet Ertan OKUDUCU

"KEŞKE"

Yorum

"KEŞKE"

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

515

Okunma

"KEŞKE"

İnsan yalnız kalınca bazen kendi kendine konuşuyor. Tabi sessizce. Özellikle geceleri bir düşünüyor hayat böyle zor şöyle zor anlatmak istiyor. Anlatacak kimse olmayınca da yazıyor, yazıyor, yazıyor... Sonra bir düşünüyor ama bayağı yazmış, yormuş ellerini, aklını, zamanını.
Neticede bir eser çıkmış ortaya. Sonra bir anlık kafa karışıklığı bütün emeğini bir anda atıyor çöpe. Sonra onca uğraş dipsiz bir boşluğun içine gömülüp kalıyor. Çoğu zamanda pişmanlık aklından geçen"keşke" kelimesiyle çalıyor kapısını. Açmak istemiyor insan o kapıyı.
Bu "keşke" ler bazen o kadar inatçı oluyor ki, ayrılmıyor kapından seni sürekli rahatsız ediyor.Hani sonu da belli değil ki bekle sonunu.
Sonu belli olmayınca daha bir sıkıntı veriyor.
Hele ki tek derdin o değilse. Hani bazen iyi hissetmezsin kendini sabahına uyandığın günün içinde yapacağın işleri düşünmek sıkar canını, vazgeçmek istersin işlerinden de hayatından da malından da . Öyle bir şey. Kimisi o kadar sıkıntı verir ki canından eder insanı. Keşkelerin kaybedeceği bir şey yok .
Olan size ve varsa sevenlerinize olur.

Şimdi ben bunca yazıyı yazdım , arada sildiğim cümlelerde oldu , bir keşkenin esiri olmamak için silmeyeceğim . (Silmemek için kendimi zor tutuyorum .) Bu yazdıklarım mantıklı veya mantıksız ,boşverdim . Bundan önce boşluklara gömdüğüm yazıları yazarken ki ruh halime karşı bir isyandır belkide bu.

Siz de yazın ama asla silmeyin okusunlar isteyen beğensin isteyen beğenmesin .

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
"keşke" Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz "keşke" yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
"KEŞKE" yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
9.10.2022 01:20:44
Beğeni:
0
Okunma:
515
Yorum:
0
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL