Şimdiye kadar hiç kimse taklit yoluyla büyüklüğe ulaşamamıştır. -- samuel johnson
Eylül Ak
Eylül Ak
@eylulak

Huzur

3 Eylül 2022 Cumartesi
Yorum

Huzur

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

292

Okunma

Huzur

Huzur

Gün gelir her şey yorulur.

Merhamet, anlayış, hatta sevgi.

İncitmeden yaşayayım derken incinerek yaşamaya dönüşür hayat.

Solgun bir tenin iç yangınlarında esir düşersin geceye.

Ya da uykusuz gün doğumlarında tutsak eder seni karabasan düşler.

Huzur ister gönül.
Sadece bir parça huzur.

Dalgalar vururken kıyıya o köpüksü sesten ister.

Göğe bakıp yalın ayak gezdiği topraktan ister.

Gölgelerin sessizliğinde kurduğu hayallerden ister.

Deli tayların koşturmacasından ister.

Göz pınarlarında duran yaştan ister.

Rüzgârın ılgıt ılgıt getirdiği güz yapraklarına bulanmış kokundan ister...

Eylül Ak

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Huzur Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Huzur yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Huzur yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.