Gene de bir iştir beklemek. bekleyecek bir şeyi olmamaktır korkunç olan.-- cesare pavese
Sevgi Umut
Sevgi Umut
@sevgi-umut

SEVGİLİ KADINLAR

27 Ağustos 2022 Cumartesi
Yorum

SEVGİLİ KADINLAR

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

486

Okunma

SEVGİLİ KADINLAR

Bu yazım özellikle sizleri uyarma amaçlıdır. Yarası olmayan erkek arkadaşlarım alınmasınlar lütfen.
Sanal alem; şair ve yazar kılıklı, kadın avcısı şizofren erkeklerle dolup taşıyor.
Özellikle tek yaşayan, hali vakti yerinde kişileri hedef alıyorlar bu kişiler.
Önce, messengerden yazarak arkadaş olmak istiyorlar. Kabul edildikten sonra aşk şiirleri göndererek sizi tavlamaya çalışıyorlar. Tavladıklarını anladıklarında gerçekte tanışmak istiyorlar. Tanıştıklarında sizden çok hoşlandıklarını, siz de kabul ederseniz önce bir müddet birlikte yaşayıp sonra da evleneceklerini söylüyorlar.
Daha evlilik olmadan
ortak arkadaşlarınıza sizin eşinizmiş gibi yazılar yazarak sizden uzaklaştırmaya, yalnız bırakmaya çalışıyorlar.
Arkadaşlarınızdan bir uyarı alıp da nasıl bir oyunun içinde olduğunuzu anlarsanız çok şanslısınız.
Herhangi bir uyarı almamış,
aklınızı da kullanamamışsanız, öyle bir tuzağa düşüyorsunuz ki elinizde, avucunuzda ne varsa alıp kaçarak başka av aramaya başlıyorlar.
Bir de çok akıllı olduğunuzu anlayıp bir şey koparamayacağını anladıklarında yapıyorlar aynı şeyi.
Gerçekte tanımadığımız kişilere asla kapılmayalım, gerçekte tanımış olsak bile tedbiri elden bırakıp da tuzaklarına düşmeyelim.
Bu kişilerin Edebiyatları çok iyi olduğu, ağızları da iyi lâf yaptığı için, iyi niyetli duygusal kadınları kandırmaları çok kolay oluyor. Çevremde bu tür olaylara çok şahit oluyorum.
Bahsettiğim kişilerin bir tanesi de bu sitenin üyelerinden.
Gerekirse kendisini deşifre edeceğim ki, başkalarının da canını yakmasın.
Saygı ve sevgilerimle...

Paylaş
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Sevgili kadınlar Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Sevgili kadınlar yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVGİLİ KADINLAR yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.