Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
fransız
fransız

temerrüt

Yorum

temerrüt

1

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

575

Okunma

temerrüt






göz kepenklerini indirip
kilit vuracak mı aşka
-borcu nedeniyle bakışın

yazı güzle takas ettin
bak rengi donacak kışın

.............................................

şimdi her sözü vadesinden önce bozacak gözlerin biliyorum
ve en çok vaatler bozulacak bu işe
şimdiden söylüyorum

vakti nakde çevirmeden kim ödeyecek diyor kur farkı

kepenklerini aç hadi
kur yapar belki falı..


Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Temerrüt Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Temerrüt yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
temerrüt yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ahmet Zeytinci
Ahmet Zeytinci, @ahmetzeytinci
23.1.2021 15:45:51
Düşmemek lazım temerrüte...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL