Şerefle bitirilmesi icap eden en ağır vazife hayattır. -- toegueville
HASAN ÇAPRAZ
HASAN ÇAPRAZ
@hasancapraz

ÖLÜLER BÖYLE SEVER

10 Temmuz 2020 Cuma
Yorum

ÖLÜLER BÖYLE SEVER

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

392

Okunma

ÖLÜLER    BÖYLE     SEVER

ÖLÜLER BÖYLE SEVER



Ruhumu güzelliğinle tuzla güzelim hiç kokmasın

Ölülerin en güçlü ateşiyle seviyorum seni

Sevgi senden de , benden de büyük çünkü

Paslı çiçekler ağlıyordu o güzel kalbinde

Kurallar insanları ısıran piskopatlardır

Bir madendir aşk ulaşılması imkansız olan

Tıka basa seni doldurdum yine gökyüzüne

Bin mutluluğu idam ederim hergün senin için

Gök taşım olma;gökyüzüm ol can’ım

Keman tellerine gül dikelim seninle

Son yakındı aşk da yakındı

İnsan sevince günahını görmüyor






10 Temmuz 2020
Erdemli saat:13.20

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Ölüler böyle sever Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Ölüler böyle sever yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÖLÜLER BÖYLE SEVER yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.