4
Yorum
1
Beğeni
0,0
Puan
1078
Okunma
Hey! TÜRK evladı çok dikkatli ol. Geçmişte imanlı yiğit atalarınla mertçe ve cesurca karşı karşıya gelemeyen emperyalist ve siyonist güçler her fırsatta korkakça ve sinsice, kalleşçe oyunlar tezgahlamış ve yeni çatışma ortamları kurgulayıp, Türk milletini bir birine kırdırmaya çalışmışlardır.
Türklük tarihi boyunca bu hep böyle olmuştur.
Günümüzde bu sinsi oyunlarını Türklük kisvesi altında hareket eden, gerçekte Türk falan olmayan ya da Türklük vasfını yitirmiş imansız insanlar üzerinden ve o insanların zaaflarını kullanarak yapmaya çalışmaktadırlar. Nasıl ki, geçmişte kışkırtıcı dil kullanarak ideolojik çatışmaları tezgahlamış ve sağcı-solcu diye kardeşi kardeşe kırdırmışlarsa bu günde ülkemiz insanının etnik özelikleri üzerinden ayrıştırıp, alenen kışkırtarak iç savaş çıkartıp çatıştırmak istiyorlar.
Geçmişten günümüze kışkırtıcı dil kullanma konusundaki en önemli ve etkili fark! Bu gün bu işleri teknoloji sayesinde ve gönüllü işbirlikçileri aracılığıyla sosyal medya üzerinden yapıyor olmalarıdır.
Bu gönüllü işbirlikçilerin gerçek yüzlerini yurt dışında görüyoruz gece kulüplerinde Rus’mu Alman’mı Ermeni’mi Rum’mu vesaire kim olduğuna bakmaksızın kadeh tokuşturup sarmaş dolaş dans edip kucaktan kucağa hoplayıp zıplayanlar ne hikmetse Türkiye’ye döndüklerinde bir an da Türklük damarları kabarıveriyor(!) Sonra da sosyal paylaşım sitelerinde Türklük ve Türkçülük üzerine ahkâm kesip nutuk atmaya başlıyorlar.
İnsan da ister istemez koşup aynaya bakma ihtiyacı duyuyor benim anlımda bir şey mi yazıyor diye…. İşin tuhafı o insanların ne mal olduğunu nereden gelip nereye gitmek istediklerini, amaçlarının ne olduğunu deşifre etmek çok kolay olduğu halde maalesef bu pek mümkün olmuyor. Çünkü bu seferde Türklük egoları şişirilmiş kendi insanımıza laf anlatmakla uğraşıp onları ikna etmeye çalışıyoruz. Eh buda çok kolay olmuyor. Hemen sazan gibi atlayıp bu insanların şovenist söylemlerine sıkı sıkı sarılıyorlar. Demiyorlar ki, ulan bayram değil seyran değil bu insan müsveddelerinin derdi ne ki durduk yere ülke insanını kışkırtıyorlar neyin peşindeler diye sorgulamıyor….
Birde son zamanlar da sözde milliyetçilik ya da ırkçılık adına(!) alenen din düşmanlığı körüklenir oldu. İneğe tapan insanlara saygı duyan bu kafir gurup iş İslam dinine ve Müslümanlara gelince doğrudan saldırıya geçiyorlar. İnek lan bu din adına insana ne verebilir ancak haşlaması ve kavurması olur. Yani et ve süt verir. O kadar…..
Gerçekte İslam düşmanı olan bu insanlara göre güya Kur’an-ı Kerime tabi olmak Araplaşmak oluyormuş(!) Böyle bir cehalet güler misin ağlar mısın dense de aslında bu türünde bir durum çok tehlikeli bir oyunun deneme turlarıdır. Aman dikkat!!!
Kur’an-ı Kerim Arapça indirildi diye Kuran’a tabi olunca Arap olunuyorsa o zaman adama sormazlar mı? Elin İsveçlisi, Alman’ı Avusturyalısı vesaire kısacası çeşitli ırklardan oluşan Hristiyanlar niye demiyor! Orijinal İnci İbranice indirildi ben İncil’e tabi olmam olursam Yahudileşmiş olurum, böyle bir mantıksızlığı savunan bir Hristiyan var mı? Böyle bir şey olur mu? Peki, bizde nasıl oluyor?!’’ Olur, tabi milliyetçilik ile ırkçılığı aynı şey sanan insanlar olursa olur.
Evet, gerçekte milliyetçilik ile ırkçılık farlı şeylerdir ve bir biriyle alakası yoktur. Milliyetçilik başka şeydir ırkçılık başka, dolayısıyla bir insanın mensubu olduğu ırkıyla gurur duyup mutlu olması gayet normal ve doğaldır. Ancak o insan, doğal olan bu özelliğini bir üstünlük olarak görüp bu özelliğini başka ırkları küçümsemek ve aşağılamak için kullanmaya başlarsa işte o zaman durum değişir. O ruh haline sahip kişi takıntılı ruhsal hasta olarak psikoloji biliminin kapsamına girer. Siyasal tanımı da faşizmdir. Bu nedenle medeni ülkelerde ırkçılık hastalık olarak görülür ve siyasi alanlarda kullanılması da kanunen yasaklanmıştır. Hatta eğer kişinin talebi olursa bu tür insanlar hasta olarak kabul edilip tedavi altına alınır. Kısacası ırkçı insanlar takıntılı hastadırlar ve onlarla uğraşmak kolay değildir.
Ancak kolay olmasa da uğraşmaktan vazgeçmeyecek, bu ülkeyi ve Türklüğü egoları şişirilmiş birkaç ruh hastasına bırakacak değiliz..
Bu bağlamda Türk milletinin çimentosu olan Müslümanlıktan ve Türk İslam sentezinden kopmadan siyaset ve taktik geliştireceğiz.
Aslında emperyalist güçler de haklılar, onları da anlamak gerekir. Kolay değil yüz yıllardır ve özelikle son elli sendir ülke içindeki kanı ve sütü bozuk işbirlikçileri ile birlikte Türkiye’nin başına bela etmek için her türlü lojistik desteği verip ilmik ilmik ördükleri tüm terör örgütlerinin işi bitiyor ve tüm projeleri tek tek ellerinde patlıyor. Patlayacak da, dolayısıyla bu gidişatı değiştirmek için mutlaka bir şeyler yapmaya çalışacaklardır. Bu da, hiç kuşkusuz Türkiye de siyasi bir karışıklık ve/ veya mümkünse bir iç savaş çıkarmakla mümkün olacaktır. Aynı Musul ve Kerkük de İngilizleri bozguna uğratan Türk ordusunu durdurmak için Anadolu’daki hain işbirlikçilerinin çabasıyla çeşitli ayaklanmaları başlatıp Türk ordusunu geri çekilmek zorunda bıraktıkları gibi….
Umarım ve dilerim bu sefer başaramayacak ve bir iç çatışmayı başlatamayacaklar yok eğer başlatacak olurlarsa yani kışkırtıcı işbirlikçileri sayesinde bu ülkede bir iç savaş çıkartabilirlerse hiç kimsenin şüphesi olmasın akacak kanı durdurmak mümkün olmadığı gibi böyle bir iç savaşın sonuçlarının dünya tarihinde yazılı bir benzeri olmayacaktır.
Serhat BİNGÖL..03.11.2019