Sabrı olmayanlar ne kadar fakirdirler.-- shakespeare
kemalat
kemalat

Dost ve Dostluk

Yorum

Dost ve Dostluk

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

445

Okunma

Dost ve Dostluk

Dost ve Dostluk


Her birimiz Dostlarımızdan, Dostluklardan şikâyetçiyiz.

Yanlış ve Doğru.

İyi ve Kötü gününde seninle olan, Dostundur.

Çoğunlukla yanında olan, Eşindir.

Sürekli seninle olan, Kendinsin.

Olağan ve doğru olan da budur.

Her ne olursa olsun, hep yanıbaşında olan.. Akıl Melekeleri Noksandır.

Dost aramak gerek.
Köle değil.
Dostluk kurmak gerek.
Kulluk değil.

Üstelik, dost dediğin, zaman zaman seni zor koşullarınla başbaşa bırakmasını bilendir.

1 lt. lik kaba 3 lt. sığdırma çabası boşunadır.
Sonra bardağa kızma.
Neden taşıyorsun, taşıyamıyorsun, diye.

Dost vardır.
Dostluk vardır.
Beklentilerimiz, ölçülü olduktan sonra.

Her birimiz iyi birer dostuz.
Ve yine her birimizin de kendimize özel beklentilerimiz, özgün birer yaşantımız vardır.

Dost arayınız, Kul değil.
Dost olunuz, Köle değil.

Selâm ve Sevgilerimle.

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Dost ve dostluk Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Dost ve dostluk yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Dost ve Dostluk yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.