11
Yorum
0
Beğeni
0,0
Puan
2426
Okunma
TÜRKLERİN EN BÜYÜK DÜŞMANI ARAPLARDIR/
MİLAT ÖNCESİNDEN BAŞLAYAN BU DÜŞMANLIK/
GÜNÜMÜZE KADAR SÜRMEKTEDİR/
ARAPLAR ONDAN DAHA ÜSTÜN BİR IRK OLDUĞU İÇİN TÜRKLERE DÜŞMANDIR.
KENDİ DÜŞMANLIKLARINI USTACA YAPILAN TARİHİ BİR MANEVRA İŞE YAHUDİLERE YÜKLEMİŞLERDİR.
BUGÜN DE TARİH ÖNCESİNDEN AŞILANAN YAHUDİ DÜŞMANLIĞI PLANLARI TIKIR TIKIR İŞLEMEKTEDİR.
TÜRKLERİN YAHUDİLERLE HERHANGİ BİR SAVAŞI VE DÜŞMANLIĞI YOKTUR.
ASLINDA YAHUDİLİK HAZAR TÜRKLERİNDE VERİLEN BİR İSİMDİR.
YA HU VE Dİ ZAMANIN TÜRK KOMUTANIN OĞULLARININ ADLARIDIR..
BİLİNMEYEN BİR ÇOK GERÇEĞİ TARİHE BİZZAT TÜRKLER KENDİ ELLERİYLE TARİHE GÖMMÜŞLERDİR.
BU DA ARAPLARIN TALKAN VE CURCAN KATLİAMINDAN ÖNCE BAŞLAYAN VE BÜYÜK BİR TÜRK KIYIMIYLA SONUÇLANAN TALKAN . CURCAN KATLİAMLARINDA DEVAM ETMİŞTİR.
BUNLAR BİLİNEN KATLİAMLAR..
BİLİNMEYEN KATLİAMLAR HALA GÜNÜMÜZDE DE DEVAM ETMEKTEDİR.
ARAPLARI DESTEKLEYEN ,ÜLKE BİLİNDİĞİ VE DEKLARE EDİLDİĞİ GİBİ ABD DEĞİL.EZEL, DÜŞMANLARIMIZ ARAP.RUS VE ÇİN’dir.
ÖNCE DİNLERİ İLE SONRA DİLLERİ İLE ÖRÜMCEK GİBİ SARAN ARAPLAR BİZİM TEK VE EZELİ DÜŞMANIMIZDIR. TÜRKLER İSLAMİYETİ BIRAKIP KENDİ İNANÇLARINA DÖNSE DÜNYADAKİ YERİMİZ ÇOK FARKLI OLACAKTIR.
TÜRKLERİ YOK EDEN TEK SİLAH İSLAMİYETTİR.
BUNA İNANMAYIP BENİ DİN DÜŞMANI OLARAK DAMGALAYIP KÜFREDENLER OLACAKTIR.
DAHA UZUN BİR YAZI KOYABİLİRDİM SAYFAYA ANCAK İŞİN ÖZÜNÜ BİLDİRDİM.
ARAŞTIRMAK SİZLERE KALMIŞ.
GÜLCE ŞEREN
10 EKİM 2019
Dünya tarihinin en büyük ve en kanlı katliamları, soykırımları olan Curcan ve Talkan katliamlarında on binlerce TÜRK kılıçtan geçirilmiş, Türk kadınlarına tecavüz edilmiş, Türk bebekleri Arap mızraklarının ucunda günlerce gezdirilmiş; Türklere zorla ve baskıyla İslamiyet kabul ettirilmiştir. Arapların Türk düşmanlığını anlatan ve bugün bile söyledikleri bir sözleri vardır: “Etrak’i bi-idrak” derler. Yani “Akılsız, idraksiz Türkler”. Günümüzde Kürt teröristleri eğiten, lojistik destek sağlayan, besleyen de yine Araplardır.
Ne yazık ki, günümüzde Araplara “Din kardeşi” gözüyle bakanlar ve ülkemizi Araplaştırmaya çalışanlar bulunuyor. Bunlar, Türk kanı taşımayan Arap melezidirler ve Arapları çok severler.
Arap ırkının, en önemli Türk düşmanlarından biri olduğu bilinmelidir. İslam dünyasında en sağlam kabul edilen hadis kitaplarında bile TÜRK DÜŞMANLIĞI açık ve nettir. Arap dünyasında TÜRK DÜŞMANLIĞI, hadis kitaplarına bile girmiştir. Hem de başlı başına bir bölüm olarak.
Bölümün adı da çok ilginç:
“Kıt’al-ut-Türk”. (Türklerin öldürülmesi – Katli)
Buhari’de, Ebu Davud’da ve Tirmizi’de bölümün adı bu.
ibn Mace’de “Bab-ut-Türk”, yani “Türkler Bölümü”, Müslim’de ise, “Kıyamet alametleri” arasında yer alıyor. “Peygamberliğinin bir kanıtı” olarak, gelecekten haber verilirken; “Kıyametin bir alameti” olarak Türklerle nasıl çarpışılacağını, “Müslüman”ların, “Türkleri nasıl öldürecekleri”ni de anlatıyor. Hem “Türk” diye ad vererek, hem de “tarif” ederek, yüzlerinin, gözlerinin, burunlarının, derilerinin, renklerinin nasıl olduğunu anlatarak. Anlaşılan o ki, Türkler konusunda kendisine bir takım bilgiler verilmiş. Buna göre, “Türklerle öldürüşme”, ta! “Kıyamet”e dek söz konusu. Kıyametin bir alameti olarak da “müslümanlar”, yeryüzündeki “Türkleri öldürüp temizleyecekler”. Yoksa “kıyamet kopmayacak”.
İşte hadislerden bir kesim:
– Müslümanlar, Türklerle öldürülmedikçe, kıyamet kopmayacaktır. Yüzleri kalkan gibi, üst üste binmiş (kalın) derili olan bu toplumla…. kıl giyerler.” ( Bkz. Müslim, e’s-Sahih, Kitabu’l-Fiten/62-65, hadis no: 912; Ebu Davud, Sünen, Kitabu’l-Melahim/9 Babun fi Kıtali’t Türk, hadis no: 4303; Nesei, Sünen, Kitabu’l-Cihad/Babu Gazveti’t-Türk…)
– “Siz (müslümanlar), küçük gözlü, basık burunlu, yüzleri kalkan gibi, derisi üst üste binmiş olan toplumla öldürüşmedikçe kıyamet kopmayacaktır.” (Buhari, e’s-SAhih, Kitabu’l-Cihad/96; Müslim, e’s-Sahih, kitabu’l-Fiten/62 hadis no: 2912; Ebu Davud, Sünen, hadis no: 4304; Tirmizi, h. no: 2251; İbn Mace, h. no: 4096-4099)
TÜRK DÜŞMANLIĞINI hadislere kadar sokan Araplar, dünyada gelmiş geçmiş en aşağılık ve iğrenç ırklardandır.