Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - pitigrilli
Rukiye Gül Bakırhan
Rukiye Gül Bakırhan

AZALMAYA BAŞLADI

Yorum

AZALMAYA BAŞLADI

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

527

Okunma

AZALMAYA BAŞLADI

AZALMAYA BAŞLADI

NANKÖRLÜK ARTTIKÇA,
ŞÜKÜR AZALDIKÇA
HAYATIMIZDAKİ TÜM GÜZELLİKLER
AZALMAYA BAŞLADI.


.....................................................................................................
...........................................................................................................
...................................................................................................
..............................................................................
.......................................................
....................................................
...............................
........................
..................
.............
.......

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Azalmaya başladı Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Azalmaya başladı yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AZALMAYA BAŞLADI yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.