Olgun adam bilgisini saat gibi taşır, çıkarıp herkese göstermez, gerektiğinde kullanır. (t. brown)
Onur Altınok
Onur Altınok

Soran Olursa

Yorum

Soran Olursa

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

820

Okunma

Soran Olursa

Soran Olursa

Biz Bir Adam Gördük deyin..!
Bakışı Bir Hoşçakal Havası
Gelişi Fırtına Öncesi
Gözleri Uçurum Bıçağı
Saçları Ölüm Sokağı
Yüreği Mezarlık Yatağı
Gömleği Ateşten Ceketi Şiirden
Ömrü Bir Veda Vaktinden
Sanki Bir Hançer Yemiş
Can Dediği Canından
Hem de Can Evinden..!!


Onur Altınok


Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Soran olursa Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Soran olursa yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Soran Olursa yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL