Bencil kimse devamlı kendi çıkarını düşündüğü için başkalarını düşünmeye ayıracak vakti yoktur.
KAFKASİ
KAFKASİ
@avar

BEN KİMİM?

3 Ocak 2019 Perşembe
Yorum

BEN KİMİM?

7

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

2104

Okunma

BEN  KİMİM?

BEN KİMİM?




Ben kimim?

Ben Türk Milliyetçisiyim
Türkçülük kisvesi altında dinsizlik yapanlara düşman olduğum gibi, dincilik adı altında Türk düşmanlığı yapanlara da düşmanımdır

Türklüğün öz sembolü Bozkurdu içine sindiremeyenlere karşı olduğum gibi Bozkurdu siyasi emellerine alet etmeye çalışanlara da karşıyım!

Bu alemde Tutunmama vesile olan ve benimsediklerim

-Yaradan Olarak ALLAH (c.c)

-Kutsal Kitap Olarak KURAN

-Son Peygamber Olarak Hz.Muhammed (s.a.v)
-Din Olarak İSLAM
-Irk Olarak TÜRK
-Dil olarak TÜRKÇE
-Ata Olarak METE( OĞUZ KAAN ) ve ALP ER TUNGA
-Bağımsızlık Olarak KÜRŞAD
-Sembol Olarak BOZKURT
-Vatan Olarak TURAN’
-Ulu Önder olarak Gazi M.Kemal ATATÜRK
-Fatih Olarak Sultan II.MEHMED
-Başbuğ olarak Alparslan TÜRKEŞ
-Türkçülüğün fikir Babası Olarak Ziya GÖKALP
-Türkçü olarak H.Nihal ATSIZ

BİLİR VE KABUL EDERLERİM…
Zira BAĞIMSIZ DEĞİLİM

Bağımlılıklarım
-ALLAH
-KURAN
-Peygamberimizin Sünnetleri
-TÜRKLÜK
-VATAN
-BAYRAK
-DEVLET’e Gönülden Bağlıyımdır!


YOL ALIR GİDER
Ülkücüyüm tutamayacağım sözleri vermem..
Fikirsiz kişilerle polemiğe girmem ..
Davama ihanet edeni asla affetmem..
Ülküdaşlarıma laf ettirmem..
Ülkücü Şehitlerimi kalbimden silemem..
Cesaretsizliği gururla örtemem
Yalan siyasetle uğraşmayın yemem ..
İdeallerim var vazgeçemem…
Türk Milliyetçiliğini; Ülkemizde öten her türlü Arap, Kürt, Ermeni ) milliyetçiliğine ezdirmem !..
Mazaretim var, asabiyim yalakalığı sevmem ..
Ağır geliyorsa bunlar.. Firar serbest..
Benimseyen benimser
Benimsemeyen YOL ALIR GİDER!....

Hak etmeyen kişilere; zarardır fazla ilgi!...

Osman onuktav

Kafkasi (AVAR)

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Ben kimim? Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Ben kimim? yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BEN KİMİM? yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ALMILA KARGÜLÜ
ALMILA KARGÜLÜ, @almila-kargulu2
27.6.2022 12:51:51
Ne dinsiz türküm ne de soysuz müslüman
İkisinden de Rabbime sığınırım el aman
MÜSLÜMAN-TÜRKÜM Kur'anımdır tek rehber
Kalbimde iman, dilimde dokuz tekbir
Allahu Ekber...Allahu Ekber...Allahu Ekber...

Gerisi laf-ı güzaf! Gerisi teferruat!
Onur BİLGE
Onur BİLGE, @onurbilge
10.11.2020 11:32:46
Ben de öyleyim ama dünyada ne varsa kabrin kapısına kadar... Kabre bizimle beraber girecek olanlara daha çok önem vermemiz lazım. Orada Türk müsün? diye sormayacaklar. İkinci maddede zikrettiklerinizi soracaklar. Onun için BENCE sıralamayı öneme göre yapmalısınız.

Teşekkürler... Sevgiler... :)
Den(iz)
Den(iz), @den-iz
4.1.2019 08:24:23
Kendi ırkını yüceltmek için başka ırkları aşağılayan şovenist söylemler hiç bir zaman hoşuma gitmez. Burada yazar kendi tercihlerini sıralamış. Kimliğini veya inancını diğerleri ile kıyas etmemiş. İnsanların fikirlerini özgürce söylemesinden kasıt tam da böyle ifadeler olmalıdır. Atatürk'e en aşağılık hakaretleri eden üyelerin yine hem de kendi mahlasları ile geri gelebildiklerini görüyoruz. Şimdi bu yazarın kimseye hakaret etmeden kendi felsefesini dile getirmesini mi eleştireceksiniz.? Özgürlüğün anlamı başkasının değerlerine hakaret etmek demek değildir. Ben yazarı destekliyorum. Tebrikler.

Müsaadenizle bir kez daha sayfanızdan soracağım.

O ATATÜRK düşmanı neden burada?

Sevgilerimle...
Dilek USTA
Dilek USTA, @dilek-usta
3.1.2019 22:32:51
10 puan verdi
İnsanın milli kimliğini bilmesi ve bildiğini özümseyerek hayatına uygulaması kadar yüce bir erdem yoktur can kardeşim.
Bu ülkenin naylondan değil, böyle gerçek vatanseverlere ihtiyacı var..

Kalemin,yüreğin var olsun..
Sevgi ve selamlarımla
Etkili Yorum
Hasan Türkistan
Hasan Türkistan, @hasanturkistan
3.1.2019 12:31:37
Ülkesini,milletini seven,bütün onurlu duruşlara içtenlikle saygılar selamlar.Ne olduğunu bilen,açık yürekli, net bir duruş sergileyen, değerli yazınızı tebrik ederim.Türk milliyetçiliğini,faşizmle,ırkçılıkla karıştıranlara güzel bir cevaptı.Yazılarınızın devamı dileğiyle kutlarım.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.