Faziletli olmak, keskin bir kılıca oturmak kadar güçtür.-- bhartrıharı
Dogan Gun
Dogan Gun
@dogan-gun

Oyna rolünü

23 Kasım 2018 Cuma
Yorum

Oyna rolünü

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

864

Okunma

Oyna rolünü

Yaşam bir sahnedir.
Şans vermediyse hayat
Sıradan rollerde figüran oynar insan..
Mutlaka bir gün bir yerde
Her kalbe bir seven musallat olur.
Ya kıymettir sana
Yada kıyamettir.
Bu oyun bu sahne
Sadece iki kişilik başroldür
O nedenledir ki Aşk denince RECON keseriz.


Paylaş
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Oyna rolünü Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Oyna rolünü yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Oyna rolünü yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
mihri
mihri, @mihri-mah
24.11.2018 23:13:21
aynen öyle şairim
tebrikler
Ahmet Zeytinci
Ahmet Zeytinci, @ahmetzeytinci
23.11.2018 14:42:11
Bir gün perde kapandı mı yüzümüz gülüyorsa ne mutlu... Kutlarım...
(:SUSKUN:)
(:SUSKUN:), @suskun2
23.11.2018 14:40:51
Su hayatta herkesin
Bir rolu var iste
O zaman oyna rolunu
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.