Başarıyı hedef alın mükemmel olmayı değil. yanlış yapma hakkınızdan vazgeçmeyin; vazgeçerseniz yeni şeyler öğrenme ve gelişme olanağınızı kaybedersiniz. unutmayın; mükemmeliyetçiliğin arkasında korku yatar. insan olduğunuzu hatırlayarak korkularınızı göğü
Sahildeki yalnızlıgım
Sahildeki yalnızlıgım

Kimsenin suçu yok

Yorum

Kimsenin suçu yok

1

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

564

Okunma

Kimsenin suçu yok

"düş gribi oldum yine,
yüreğimi üşüttüm buz kesmiş bir sevdada
ruhumda ağır ateş...
aklım ürperiyor bir yaprağın ucunda
gülüşüm akıp düşüyor yüzümden...
kimsenin bir suçu yok...
hepsi benim yüzümden!..."

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Kimsenin suçu yok Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Kimsenin suçu yok yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kimsenin suçu yok yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
(:SUSKUN:)
(:SUSKUN:), @suskun2
19.11.2018 08:28:24
Kimsenin sucu yok bu hayatta asil suc hayattir
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
17.11.2018 20:46:48
Beğeni:
1
İzlenme:
564
Yorum:
1
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.