Her ayrılış, ölümün önceden alınan bir tadı gibidir, tekrar bir araya geliş de yeniden dünyaya gelişin önceden alınan bir tadı gibidir.-- schopenhauer
Talip Tekeli
Talip Tekeli
@taliptekeli

Anka kusu

3 Haziran 2018 Pazar
Yorum

Anka kusu

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

781

Okunma

Anka kusu

Hamali olmayan yükün darasini görür hafizda ne bilir.kanatin rüzgara direnişini,
Her yük kilo ile olsa bugün ölmez yarın gormezsin.
Vefa dir hafif olan ciledir ömür yoran,kırık bir tebessüm tümünü sunan,
Hafiz ne bilsin can,
Heran yilisdigini sanan...
O değilmi sanki tüm duygularımızı dört duvara koyan....
Günaydın sen kendin ile olan ,kulunden yeniden doğan anka kusu gibi uc,
Yükü olmayan can😉

Paylaş
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Anka kusu Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Anka kusu yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Anka kusu yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.