Duyulmasını istediğimiz bir sevgi mesajı iletmek istiyorsak, bunun gönderilmesinden başka çare yoktur. bir lambanın yanmaya devam etmesini istiyorsak, ona sürekli gaz doldurmalıyız. (teresa ana)
KaanBerat
KaanBerat

SON İSTASYON

Yorum

SON İSTASYON

5

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

708

Okunma

SON İSTASYON

SON İSTASYON

Doğru insan merttir, gidilecek son kale,
Doğru söz ise tektir, son istasyondur.

İbrahim KOVAR

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Son istasyon Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Son istasyon yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SON İSTASYON yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Şaban  Kalyoncu İskeçevi
Şaban Kalyoncu İskeçevi, @saban-kalyoncu-iskecevi
11.12.2017 22:50:12
Elif Hakkın Be kulun secde hali nokta Hakkın kalemi, kulun varlık simgesidir, esenlikler dileklerimle...
Etkili Yorum
Namık DEMİR
Namık DEMİR, @namik-demir
11.12.2017 08:47:36
ELİF GİBİ DİM DİK...DURMAK SADECE RABBİNİN HUZURUNDA VAV OLMAKTIR DOĞRULUK...
TUĞAL  KÖSEMEN
TUĞAL KÖSEMEN, @tugalkosemen
10.12.2017 15:30:51
Erdemi anlatan güzel bir beyit.
Kutlarım.
mehmetmacit
mehmetmacit, @mehmetmacit
10.12.2017 09:24:12
dürüstlüğün ne güzel erdem olduğu vurgulanmış.
güzeldi beyit
saygılarımla
Dilek USTA
Dilek USTA, @dilek-usta
10.12.2017 01:13:06
Tanrının laneti namertlerin üzerine olsun ki,
MERT olanlarla cennet olsun dünya..

Sevgiler
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL