Hatalarımı düzelten kimse uşağım bile olsa efendim olur. -- goethe
sondemokrat
sondemokrat
@sondemokrat

BİREY VE TOPLUM

3 Ağustos 2017 Perşembe
Yorum

BİREY VE TOPLUM

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

988

Okunma

BİREY VE TOPLUM


Ortadoğudaki birey toplum dengesi hakkındaki genel görüş ;birey toplum için feda edilir,düşüncesi hakimdir. Çoğunluğun hakları korunurken azınlığın hakkı gözardı edilir.Halbuki hak sayısal verilere bakılarak verilemez.
Hem bireyin hem de toplumun hakları korunarak bir düzen kurulabileceği gözden kaçırılmaması gerekir.
İrfan GÖRGÜN

Paylaş
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Birey ve toplum Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Birey ve toplum yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİREY VE TOPLUM yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
sa
sabri ayçiçek, @sabriaycicek
3.8.2017 18:34:06
1850 li yıllarda yaşayan Osmanlı paşası Sadık Rıfat Paşa'nın bu mealde güzel bir değerlendirmesi vardır:
-Hükümetler halk için mevzu olup,yoksa halk hükümetler için mağluk değildir!
Yazınız gibi kısa ve net değil mi?
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.