Bir insana iki türlü bilgi nasip olur : biri, başkaları tarafından verilen, diğeri ve en önemlisi ise, kendi kendine kazanılandır. -- gibbon
edeseşe
edeseşe
@edesese

yemekle kahvaltı farkı DUYGUCA..!

23 Temmuz 2017 Pazar
Yorum

yemekle kahvaltı farkı DUYGUCA..!

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

553

Okunma

yemekle kahvaltı farkı DUYGUCA..!

yemekle kahvaltı farkı DUYGUCA..!

yemek yiyerek yaşıyoruz ya

kahvaltı da yapıyoruz aslında her sabahımızda..

ikisi de aynı şey aslında.

adı değişik
tadı farklı
duygusu çeşitli ve kültürümüzde bambaşka bir güzelliği var.

kahvaltı DUYGUSU sohbetlerle zenginleşiyor.
kahvaltı yapmadan güne başlamak istemeyenler öyle çok ki..
yemek yemese de olur diyenler de çok fazla.

KAHVALTI BAMBAŞKA yine de..!

sevmek te güzel sevilmek te
bazıları sevmeyi sever bazıları sevilmeyi.

Paylaş
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Yemekle kahvaltı farkı duyguca..! Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Yemekle kahvaltı farkı duyguca..! yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
yemekle kahvaltı farkı DUYGUCA..! yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
glenay
glenay, @glenay
23.7.2017 18:24:41
Son sözleri kahvaltı ve yemekle ilişkilendirmeye çalıştım.

Oldu mu ki?
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.