Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - pitigrilli
volem
volem

FATİH'İN AŞKI

Yorum

FATİH'İN AŞKI

1

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

1367

Okunma

FATİH'İN AŞKI

FATİH'İN AŞKI

Ben seni fatihin İstanbul’u sevdiği gibi sevdim.
Ölümüne aç ölümüne tutkulu.
VAHİT VOLKAN SEVİNÇ

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Fatih'in aşkı Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Fatih'in aşkı yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
FATİH'İN AŞKI yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
mavitükenmez
mavitükenmez, @mavitukenmez
7.6.2017 15:24:32
Orhan veli gibi kısa ve öz ...
Tebrikler

Lakin şiir bölümünde yayınlanan daha iyi olurdu. Burada daha çok basliga baktığımızda daha uzun soluklu yazı bekliyoruz.
Kaleminiz daim olsun
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.