Her ayrılış, ölümün önceden alınan bir tadı gibidir, tekrar bir araya geliş de yeniden dünyaya gelişin önceden alınan bir tadı gibidir.-- schopenhauer
al
aliege2006
@aliege20061

yeşil savaşçılar

2 Haziran 2017 Cuma
Yorum

yeşil savaşçılar

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

818

Okunma

yeşil savaşçılar

YEŞİL SAVAŞÇILAR
bölüm 1 bir savaş hikayesi

Yüzyıllar önce iki tane kabile oluştu birinin adı yeşil savaşçılar diğerinin adı ise kızıl savaşçılardı onlar doğayı seven varlıklardı.Birbirlerinin varlıklarını sonradan öğrendiler barış içinde birbirlerine ellerindeki imkanları sundular.
İnsanların kılıç, balta,yay,mızrak.... ve bunun gibi silahları öğrenip onlarda bu silahlardan yapmaya başladılar. İnsanların dili olarak bildikleri Türkçeyi ’de kendi dilleri olarak kullanmaya başladılar. Kızıl kabile lideri yeşil kabilenin imkanını kıskandı yeşil kabilenin lideri usta wu dövüş sanatlarında usta olup tüm kabileyi öğretti ve sonuna dek doğayı korudu buna hediye olarak usta wu ya ölümsüzlük bahşedildi.Kızıl kabileyi yeşil kabileyi yok etmeleri için ikna etti kızıl kabile lideri.Kızıl kabile yeşil kabileye savaş açıldı. Zaten bu kabileler bir adada yaşıyorlardı yeşil savaşçılar ile kızıl savaşçıların savaşları tam tam tamına bir ay sürdü usta wu bu savaşın bitmesi için doğadan son bir istekte bulundu.savaşın olduğu yeri tam ortasından ayırarak ikiye bölmelerini istedi wu onlarda bu isteği kabul edip bir şiddetli bir depremle ikiye bölündü bu ebedi barışın olacağı bir doğruydu. Ama şimdilik barış sağlanmıştı.
ALİ EGE PEKMEZCİ
DEVAMI GELECEK......

Paylaş
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Yeşil savaşçılar Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Yeşil savaşçılar yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
yeşil savaşçılar yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Tsukuyomi
Tsukuyomi, @tsukuyomi
2.6.2017 15:41:33
olur bu olur. devamını beklemek iyidir.
grafspee
grafspee, @grafspee
2.6.2017 15:10:56
merhaba ali ege, çok güzel bir öykü başlangıcı. devamını sabırsızlıkla bekliyorum. güzelçamlı günlüğün de çok güzeldi.
Etkili Yorum
al
aliege2006, @aliege20061
2.6.2017 12:34:12
ARKADAŞLAR BEN ALİ EGE BEN BU İLK BÖLÜM YANİ BAŞLANGIÇ OLDUĞU İÇİN KISA YAZDIM AMA DİĞER BÖLÜMLER DAHA UZUN OLACAKTIR
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.