Uyanık bir tek adam, uyuyan binlerce kişiden daha güçlüdür. s. carnot
Şa
Şair Ahmet1

Kıssalar 10

Yorum

Kıssalar 10

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

644

Okunma

Kıssalar 10

ne cevherler konuldu cana
can konuldu geçici hana
han kerpiç kerpiç çamurdan
cevheri konulandan
al hisseni olma boşa yorulandan

Ahmet kölecioğlu 2016


ilimde mertebe
mekteplik görevi görmüyorsa
bilimde kişinin
merkeplik yapmasına neden olur

Ahmet kölecioğlu 2016


gönül sende seni bulamazsa seni arayan
olur senin için sana boşa yorulan

Ahmet kölecioğlu 2016


varlıkların varlığındaki var olan
özellik ve güzellikler
varın varlığının ve ilahi gücünün
en mükemmel isbatı ve delilidir

Ahmet kölecioğlu 2016


ruhun geniş gönlün güzel
yüreğin özel olsun

Ahmet kölecioğlu 2016

Ahmet kölecioğlu

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Kıssalar 10 Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Kıssalar 10 yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kıssalar 10 yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL