Neden hep kırılıyorum ben .. Zayıflıkmı yüreğimdeki sevda denen bu duygu... Yoksa derin bir yara mı?? Her seferinde üzerine tuz dökülen... Kör sanıyor herkez beni .... Kapattım sevdanın acısından gözlerimi.... Sadece körebe oynuyorum hayatla ben.... H.Öztürk
Paylaş
Beğenenler
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Ölü taklidi yapın, en fazla altın dişiniz var mı diye bakarlar. Bu arada konuyla alakalı mı değil mi diye kasmadan fotoğraf ekleyen kadınlara çok hayranım. Çok da umurumdu halleri.
Duygu yüklü yürekler kırılır.Kırılmak zayıflık değildir,dedimya ince bir ruha sahip olmaktır kırılmak...Kör değilde imkansızlık diyelim.Bazen öyle anlar gelirki sevdanın acısını bile yaşayamayız.Gönül mahsun,kırık ve bir virane gibi yaşanır gider.Selam.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.