Hakikat aleyhine hürriyet olamaz. -- salazar
bilimez
bilimez
@bilimez

Öyle ki

21 Temmuz 2016 Perşembe
Yorum

Öyle ki

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

875

Okunma

Öyle ki

Öyle Düşünmeliydin ki,
Benim düşündüklerim neydi diye?
ve
Öyle Anlamalıydın ki,
Acaba benim Anladıklardım nelerdi diye ?
Ahmet Yusuf ADIN(Elyan Yusuf Erbulak)
BeğenDaha fazla ifade gösterYorum YapPaylaş

Paylaş
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Öyle ki Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Öyle ki yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Öyle ki yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.